Θλίψη για το χαμό του 24χρονου Γιάννη

by Ioanna Themistocleous
Θλίψη για το χαμό του 24χρονου Γιάννη

Σήμερα η κηδεία στο Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού

Πένθιμο κλίμα επικρατεί στο Ηράκλειο και στη Μεγάλη Βρύση, για τον θάνατο του νεαρού Γιάννη Σπαντιδάκη, ο οποίος «έσβησε» στην ηλικία των 24 ετών, μετά από πολύμηνη μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν κατακλυστεί από αποχαιρετιστήρια μηνύματα, με πλήθος κόσμου να καταθέτει τα «συλλυπητήρια» του για τον χαμό του αγαπητού νέου.

Θλίψη για το χαμό του 24χρονου Γιάννη

Σήμερα, Σάββατο 15 Μαρτίου, στις 3 μ.μ., συγγενείς και φίλοι καλούνται να πουν το… τελευταίο αντίο στον Γιάννη.

Η κηδεία θα τελεστεί στο Ι.Ν Τιμίου Σταυρού στη Μεγάλη Βρύση. Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στο ναό από τις 2 μ.μ.

484111630 1189011923227029 8870840113329786385 n

Η στιγμή που ο Σταύρος Φλώρος σηκώθηκε όρθιος ξανά & τα ανεπανάληπτα λεπτά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Μόλις έγινε γνωστό τι αφήνει πίσω της η Μάρω Κοντού – Ο μοναδικός κληρονόμος και τι απέμεινε από την η πεpιουσία της

Ανατροπή ξανά με τις συντάξεις χηρείας – Τούμπα όλα

Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό στη βαλίτσα, εξετάζεται αν ανήκει στην Κινέζα μεταφράστρια Γιου Τινγκ – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Θρίλερ με τη σορό γυναίκας που βρέθηκε στην Κυψέλη – Ανοίγουν φάκελοι με εξαφανίσεις

Προτεινόμενα