Θpiλεp με την εξαφάνιση του Βασίλη – Ραγδαία εξέλιξη μετά από 28 μέρες

Θpiλεp με την εξαφάνιση του Βασίλη – Ραγδαία εξέλιξη μετά από 28 μέρες

Καθώς η εξαφάνιση του Βασίλη Καλογήρου στη Λάρισα παραμένει για 28η ημέρα ένα άλυτο μυστήριο, έγινε γνωστό πως σταμάτησε η κρατική έρευνα για τον εντοπισμό του.

Θρίλερ με την εξαφάνιση του Βασίλη

Η μυστηριώδης υπόθεση παραμένει ανοιχτή, με την αγωνία να κορυφώνεται για την οικογένεια του 39χρονου ψυχολόγου, που βγήκε για μια βόλτα κοντά στον Πηνειό την παραμονή Πρωτοχρονιάς και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του. Οι εντατικές έρευνες των Αρχών καθώς και του ιδιωτικού ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη είναι άκαρπες για την ώρα, με τα σενάρια είναι όλα πάνω στο τραπέζι.

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή «Open τώρα» του Πέτρου Κουσουλού, δήλωσε ότι ο φάκελος της μυστηριώδους εξαφάνισης του Βασίλη Καλογήρου παραμένει ανοιχτός, καθώς παραμένει αγνοούμενος από άγνωστα αίτια.

«Η κρατική έρευνα σταμάτησε. Η ιδιωτική έρευνα συνεχίζεται στο ποτάμι. Η αστυνομία δεν έχει κλείσει ακόμη τον φάκελο για έναν και μόνο λόγο. Διότι είναι μια εξαφάνιση όπου δε γνωρίζει η αστυνομία εάν είναι νεκρός ο Βασίλης και αν αυτό είναι εγκληματική ενέργεια. Δεν μπορεί να κλείσει και δε θα κλείσει, γιατί είναι αγνοούμενος από άγνωστα αίτια», είπε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

Κλαίει… όλη η Μύκονος: Έτσι σκοτώθηκε η 37χρονη υπάλληλος της Prada, λίγο πριν τον γάμο της, ήταν στο νησί για το μπάτσελορ

Όλα στην φόρα από την Δημογλίδου: Τεράστια ανατροπή με τον θάνατο της 37χρονης Ιταλίδας στη Μύκονο – Αλλάζει η ποινική δίωξη για το bachelorette του τρόμου!

Μάρω Κοντού: Μεγάλη ανατροπή με την υγεία της!

Αυτό το φαγητό “χαρίζει” χρόνια ζωής, αλλά λίγοι το γνωρίζουν! Ένας ένας πραγματικός διατροφικός θησαυρός

Σήμερα γιορτάζουν οι τρεις Άγιοι που ήταν αδέλφια και πέθαναν μετά από φριχτούς βασανισμούς

Προτεινόμενα