Θρήνος: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος

by Ioanna Themistocleous
Θρήνος: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος

Η δημοσιογράφος Αργυρούλα (Ρούλα) Καρακούση έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 60 ετών, όπως γνωστοποιείται με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ.

Θρήνος: Πέθανε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος

Η Ρούλα Καρακούση γεννήθηκε στη Λαμία, το 1965. Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε στην εφημερίδα «ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ» το 1987, καλύπτοντας το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, καθώς και το ρεπορτάζ των ξένων αγορών. Στη συνέχεια, από το 1994 και για περισσότερα από είκοσι χρόνια, συνέχισε στην εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», ως υπεύθυνη του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. Από το 2018 και μέχρι το τέλος της ζωής της, εργαζόταν στον Όμιλο «ALTER EGO» στον ειδησεογραφικό ιστότοπο «in.gr».

Η Ρούλα Καρακούση επέδειξε συνέπεια και επαγγελματισμό σε όλη τη διάρκεια της πορείας της και διακρίθηκε για τη σεμνότητα, το ήθος, την καλοσύνη και τη συναδελφική της συμπεριφορά, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τη δημοσιογράφο και συλλυπείται βαθύτατα την οικογένειά της και ιδιαίτερα τον αδελφό της, συνάδελφο Αντώνη Καρακούση.

Τα στοιχεία της κηδείας της Ρούλας Καρακούση θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Γιώργος Μαζωνάκης: Αυτή είναι η τεράστια περιουσία του τραγουδιστή – Ποιος θα την κληρονομήσει τελικά

Γιώργος Μαζωνάκης: Εξοργιστικές αποκαλύψεις- Για 1,5 ώρα τον είχαν χωρίς τις αισθήσεις του

Τα είπε όλα: Ο Βασίλειος Κωστέτσος το ξεστόμισε για τον Μαζωνάκη – «Δεν τον έστειλαν στον άλλο κόσμο οι εξαρτήσεις»

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα τελευταία λόγια του πριν ξεψυχήσει-Πως η μία γραμματέας είπε την αλήθεια κι έχωσε στη φυλακή τους γιατρούς του τρόμου

Voice: Η απόφαση του ΣΚΑΪ μετά τον χαμό του Μαζωνάκη – Το μεγάλο δίλημμα και η τύχη του σόου

Προτεινόμενα