Τι συμβαίνει με την υγεία του Βασιλιά Καρόλου της Αγγλίας: «Να είναι έτοιμος ο Ουίλιαμ»

Βασιλιάς Κάρολος: Τι υποστηρίζουν τα ξένα Μέσα για την υγεία του

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «OK Magazin» υποστηρίζεται ότι ο γιος της αείμνηστης Ελισάβετ, βασιλιάς Κάρολος δεν ήταν καλά ψυχικά και σωματικά από τον θάνατό της. Πιο συγκεκριμένα φέρεται να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας, τα οποία για την ώρα δεν έχουν εξακριβωθεί, ως προς τη σοβαρότητα της φύσης τους.

Σύμφωνα με το άρθρο μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β, ο νέος μονάρχης έχει καταρρεύσει ψυχικά αλλά και σωματικά. Οι ειδικοί κάνουν λόγο για «τεράστια κρίση» που θα πρέπει να ξεπεράσει.

Σύμφωνα με πολλαπλές πηγές ο Κάρολος: «πάσχει από κατάθλιψη και είπε στη γυναίκα του Καμίλα ότι η νέα του ζωή είναι πολύ δύσκολη για αυτόν. Είναι κουρασμένος και πανικόβλητος για το τι τον περιμένει ως βασιλιά».

Αρκετοί άνθρωποι στο παλάτι λέγεται ότι ανησυχούν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει ήδη ενημερωθεί για την κατάσταση. «Οι γιατροί είπαν στον Oυίλιαμ να είναι έτοιμος. Η βασιλεία του Καρόλου θα είναι μια από τις συντομότερες των τελευταίων 200 ετών. Ακόμη και πριν από το θάνατο της βασίλισσας, η υγεία της ήταν ήδη ανησυχητική για τους ίδιους λόγους. Πράγματι, ήδη από το 2019, τα πρησμένα χέρια και τα δάχτυλά του ήταν πηγή ανησυχίας», αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα.

Βασιλιάς Κάρολος: Στις 6 Μαΐου 2023 η στέψη του

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου του 2023 και όχι στις αρχές Ιουνίου με τη βασιλική σύζυγο Καμίλα να στέφεται δίπλα του, αποκάλυψαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ένα από τα άτομα που αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην οργάνωση της τελετής στέψης του βασιλιά Καρόλου είναι ο γιος του και διάδοχος, πρίγκιπας Ουίλιαμ. Να σημειωθεί ότι η ημερομηνία συμπίπτει με τα γενέθλια του πρωτότοκου γιου των Σάσσεξ, Άρτσι.

Να σημειωθεί ότι η Daily Mail είχε αποκαλύψει ότι η στέψη του Καρόλου θα γίνει σε μια λιτή τελετή που δεν θα θυμίζει σε τίποτα την αντίστοιχη της μητέρας του βασίλισσας Ελισάβετ που ανέβηκε στον θρόνο το 1953.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail η τελετή πρόκειται να διαρκέσει λίγο περισσότερο από μία ώρα αφού η λειτουργία στο Αβαείο του Ουέστμινστερ θα έχει λιγότερες τελετουργίες.

«Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται ότι θέλει η στέψη του να δώσει τον τόνο για μια βελτιωμένη και σύγχρονη μοναρχία, διατηρώντας παράλληλα λίγη από τη μεγαλοπρέπεια που κατέπληξε τον κόσμο κατά την κηδεία της Βασίλισσας», γράφει η Daily Mail.

  • Η τελετή στέψης πρόκειται να μειωθεί δραματικά σε διάρκεια και από τρεις ώρες θα διαρκέσει λίγο περισσότερο από μια.
  • Η λίστα των καλεσμένων για την τελετή είναι πιθανό να μειωθεί από 8.000 σε 2.000, με εκατοντάδες ευγενείς και βουλευτές να λείπουν.
  • Έχουν διεξαχθεί συζητήσεις για έναν πιο χαλαρό κώδικα ενδυμασίας.
  • Παραδοσιακές και χρονοβόρες τελετουργίες δεν θα πραγματοποιηθούν για εξοικονόμηση χρόνου.

Related posts

Στα μαύρα «ντύθηκε» η Ορμήδεια: Βαριά θλίψη για τον θάνατο της 30χρονης Σκεύης

Σώζει ζωές: Τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση εγκεφαλικού, παίρνει μόνο 1 λεπτό για να το διαβάσετε

Βλάπτουν σοβαρά την υγεία: 10 πράγματα που κάνουμε καθημερινά και προκαλούν ζημιά στο σπίτι και στον οργανισμό μας

Ευριπίδης Γαβαθιώτης: Ο καθηγητής στο Albert Einstein που ανακάλυψε στοχευμένη θεραπεία σε πολλές μορφές καρκίνου και για το Αλτσχάιμερ

Θλίψη σε ολόκληρη τη Λάρισα: Ο Στέφανος Παπανώτας έφυγε από τη ζωή ανήμερα της ονομαστικής του εορτής

Σώζει ζωές και αξίζει να το ξέρετε: Tι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση εγκεφαλικού επεισοδίου

«Τους δίκασε» ο Πρίγκιπας Χάρι – Στο στόχαστρο το Μπάκινγχαμ: «Ο Ουίλιαμ ούρλιαζε και ο Κάρολος έλεγε ψέματα»

«Προσοχή στα συμπτώματα»: Η συγκλονιστική μαρτυρία ενός πατέρα 4χρονης με στρεπτόκοκκο

Μόλις είχε ξεκινήσει το Πανεπιστήμιο: Ο 22χρονος που έπαθε εγκεφαλικό, έπεσε σε κώμα και προειδοποιεί για τα «αθώα» συμπτώματα