Το χαμόγελο επέστρεψε στο πρόσωπο της Έλενας Παπαρίζου: Ο Τόνυ Μαυρίδης της ζήτησε συγγνώμη στο δικαστήριο

Έλενα Παπαρίζου: Αθώοι και οι δυο στην δικαστική διαμάχη

Χρόνια δικαστική διαμάχης ταλαιπωρούσαν την γνωστή τραγουδίστρια και τον πρώην σύντροφο της, οι οποίοι είχαν να αντιμετωπίσουν οικονομικές διάφορες αλλά και προσωπικά θέματα. Ωστόσο φαίνεται πως πλέον όλα παίρνουν και πάλι τον δρόμο τους…

Έληξε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Έλενα Παπαρίζου και τον Τόνυ Μαυρίδη, μετά από συγγνώμη που ζήτησε ο δεύτερος από την τραγουδίστρια και η οποία έγινε αποδεκτή.

Συγκεκριμένα ο Τόνυ Μαυρίδης ζήτησε συγνώμη από την Έλενα Παπαρίζου, κάνοντας λόγο για μια παρεξήγηση που πήρε διαστάσεις, ενώ ο ίδιος σύμφωνα και με όσα μετέδωσε και το Happy Day, δήλωσε μέσα στο δικαστήριο ότι «ζητώ συγγνώμη από την κα Παπαρίζου, δεν ήταν εκείνη που κατηγορούσα, αλλά η εταιρία που είχαμε μαζί».

Οι δηλώσεις του Τόνυ Μαρίδη για την δικαστική διαμάχη με την Έλενα Παπαρίζου

Η τραγουδίστρια εξερχόμενη από τα δικαστήρια δήλωσε ήρεμη και χαρούμενη για το αποτέλεσμα και θεωρεί πως δεν υπήρξε σκοπός ψευδούς καταμήνυσης ή συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους του Τόνυ Μαυρίδη και δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

«Αθώος! Είμαι μία χαρά! Πείτε το κι έτσι (ότι ήταν μία μεγάλη παρεξήγηση). Δεν έχω κάτι άλλο να πω παιδιά» δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Τόνυ Μαυρίδης λίγο μετά.

Εξερχόμενη από τη δικαστική αίθουσα η Έλενα Παπαρίζου είπε: «Όλα πήγαν πολύ καλά. Νομίζω και εγώ και ο Τόνυ νιώθουμε πιο ήρεμοι. Ευχαριστώ πάρα πολύ».

Related posts

Ανακοίνωση για το Ίντερνετ στην Αθήνα – Τι θα γίνει σε όσους έχουν Cosmote

Χωρίς τον Νίκο Ευαγγελάτο από σήμερα η ελληνική τηλεόραση – Το συγκινητικό του αντίο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νεκροί τρεις λουόμενοι – Σοκαριστικές αποκαλύψεις