Η απάντηση της Νάτασσας Μποφίλιου όταν την ρώτησαν για τον Κούγια που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Νάτασσα Μποφίλιου: Η αντίδραση της όταν άκουσε το όνομα του ποινικολόγου

Έντονη είναι η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Αλέξη Κούγια και της Νατάσσας Μποφίλιου, με την τραγουδίστρια να αδιαφορεί πλήρως για τον γνωστό ποινικολόγο.

Η τραγουδίστρια απέφυγε να τοποθετηθεί όταν της ζήτησαν να σχολιάσει το θέμα με τον Αλέξη Κούγια και τον Φοίβο Δεληβοριά, όσον αφορά στις δηλώσεις του ποινικολόγου για τον Μάνο Χατζιδάκι

Άκουσε, αλλά έκανε πως δεν άκουσε. Ο λόγος για τη Νατάσσα Μποφίλιου και την αντίδρασή της όταν άκουσε το όνομα Αλέξης Κούγιας.

Πιο συγκεκριμένα την τραγουδίστρια συνάντησαν δημοσιογράφοι και την ρώτησαν το εξής: «Πώς σχολιάζετε όλο αυτό το θέμα με τον Αλέξη Κούγια και τον Φοίβο Δεληβοριά, όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Κούγια για τον Μάνο Χατζιδάκι»;

Η απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου στους δημοσιογράφους

Η Μποφίλιου έκανε πως δεν άκουσε κάποιες λέξεις από την πρόταση που διατύπωσε ο δημοσιογράφος. Έτσι απάντησε με ένα διάπλατο χαμόγελο ως εξής: «Εγώ από αυτή την πρόταση άκουσα μόνο Φοίβος Δεληβοριάς και Μάνος Χατζιδάκις».

Ο Αλέξης Κούγιας σε νέες δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό», απάντησε στη δήλωση του Φοίβου Δεληβοριά ότι ήταν απολύτως χυδαίο αυτό που τόλμησε να υπαινιχθεί ο ποινικολόγος στη δίκη Λιγνάδη για τον Μάνο Χατζιδάκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος δήλωσε:

«Δεν τον γνωρίζω. Έχω ακούσει το όνομά του κυρίου Δεληβοριά. Εγώ είμαι άλλης μουσικής κουλτούρας, μου είπαν ότι είπε ότι σε ηλικία 16 ετών γνώρισε τον Χατζηδάκη και μόλις διάβασα ολοκληρωμένη την τοποθέτησή του, λέω πόσο δικαιώνομαι κάθε μέρα. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι αυτά τα 16χρονα του Χατζηδάκη, του Κατσέλη, του Κουν ήταν ερωτικοί σύντροφοι, κάποιοι θέλησαν να το εκμεταλλευτούν και το διαστρέβλωσαν.

Δεν με ενδιαφέρει και πολύ η γνώμη του κυρίου Δεληβοριά. Η ερώτηση που του υπεβλήθη ήταν συκοφαντική. Οι απαντήσεις μου έχω πει ότι είναι μέσω της δικαιοσύνης και μάλιστα διάβασα ότι ο κύριος Δεληβοριάς είπε ότι δεν τον νοιάζει πολύ αν θα πάει στη δικαιοσύνη, δεν ξέρω ποιο είναι το ποινικό του μητρώο, αλλά δεν περίμενα από αυτόν μία τέτοια απάντηση» και πρόσθεσε:

Εκείνο όμως που θα ήθελα να του πω είναι ότι εμένα με νοιάζει πάντοτε η γνώμη του επιστημονικού ή του κοινωνικού μου κύκλου. Ανεξάρτητα αν κάποιος μπορεί να το κακίζει, εμένα θα με ενδιέφερε πιο πολύ η γνώμη αυτών που μου αρέσει να ακούω. Θα με ενδιέφερε η γνώμη του Μητροπάνου, του Πάριου, του Τερζή, του Σφακιανάκη ή ακόμα και του Μακρόπουλου και του Γονίδη και όχι του κυρίου Δεληβοριά.

Ο Φοίβος Δεληβοριάς απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο ακροατήριο, στο οποίο επίσης απευθύνονται και αυτοί όλοι που προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν τη δήλωσή μου, μεταξύ άλλων και για τον αείμνηστο Χατζηδάκη», συμπλήρωσε.

Πως ξεκίνησε η αντιπαράθεση μεταξύ Κούγια και Νατάσσας Μποφίλιου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας έκανε την εξής αναφορά στη δίκη Λιγνάδη, κατά την εξέταση μάρτυρα υπεράσπισης του κατηγορούμενου για βιασμούς ανηλίκων: «Έκρυψε ποτέ ο μεγαλύτερος Έλληνας συνθέτης, Μάνος Χατζιδάκις, ότι η παρέα του ήταν παιδιά 15, 16, 17, 18 χρόνων;». 

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, ο γνωστός ποινικολόγος εξέδωσε, την Παρασκευή 13 Μαΐου, την ακόλουθη ανακοίνωση: 

«Αυτοί οι λίγοι και συγκεκριμένοι που καθημερινά διαστρεβλώνουν όλα όσα αποδεικνύονται στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, όπου διεξάγεται η δίκη με κατηγορούμενο τον κ. Δημήτρη Λιγνάδη, χτες έκαναν το ίδιο, αφού διαστρέβλωσαν και μία ερώτηση μου, στην οποία ρώτησα ένα διακεκριμένο δικηγόρο – θεατρόφιλο, φίλο του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, τον οποίο προσπαθούν να παρουσιάσουν ότι στο περιβάλλον του είχε νεαρά ανήλικα άτομα, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΒΙΑΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ, “αν όλοι οι  μεγάλοι δάσκαλοι του θεάτρου, της μουσικής και των τεχνών είχαν στο περιβάλλον τους, αφού ήταν δάσκαλοι – καθηγητές, όπως ο Δημήτρης Λιγνάδης, νεαρά ανήλικα άτομα;”. Οι διαστρεβλωτές της αλήθειας, ενώ εγώ στην ερώτησή μου χρησιμοποίησα εκτός του Μάνου Χατζιδάκη, τον Κουν, τον Λαζάνη, τον Κατσέλη, αλλά και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, αυτοί ενορχηστρωμένα και στα συγκεκριμένα sites διαστρέβλωσαν την ερώτηση μου, αποκρύπτοντας ότι η ερώτηση αυτή  αφορά και άλλους διδασκάλους της θεατρικής τέχνης, όπου αναφερόμουν στους μαθητές τους, αφού αναφερόμουν και στους μαθητές του κ. Δημήτρη Λιγνάδη, όπου αυτός δίδαξε, και συγκεκριμένα στο Αρσάκειο, στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, αλλά και στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Οι συγκεκριμένοι, που έχουν μηνυθεί και έχουν δεχθεί και αγωγές από εμένα, βρήκαν κάποιους πρόθυμους παρουσιαστές και ασήμαντους ηθοποιούς, για να σχολιάσουν αυτή την ψευδή είδηση που διέδωσαν, και να χρησιμοποιήσουν το όνομά μου, για να τους προσέξει ο κόσμος. Από την εποχή ακόμη και του Σωκράτη και του Πλάτωνα, το περιβάλλον των μεγάλων δασκάλων ήταν κυρίως ανήλικα άτομα. Αντί όλοι αυτοί να δημοσιοποιήσουν το προφανές γεγονός, ότι το Δικαστήριο και ο Εισαγγελέας “καταζητούν” εδώ και ημέρες, για να φέρουν στο δικαστήριο δια της βίας, το τρίτο δήθεν θύμα του Λιγνάδη, τον σαραντάχρονο πελάτη του κυρίου Βλάχου, παραπληροφορούν την κοινή γνώμη με ασήμαντα γεγονότα». 

Η αναφορά του Αλέξη Κούγια που προκάλεσε την αντιπαράθεση με την Νατάσσα Μποφίλιου

Μετά την αναφορά στο δικαστήριο για τον Μάνο Χατζηδάκι, ο Φοίβος Δεληβοριάς προχώρησε στις εξής δηλώσεις:
«Οι φίλοι του και, πάνω απ’ όλα, συνεργάτες του, ήταν παιδιά 23 και 25 ετών, ενήλικες άνθρωποι, διαμορφωμένοι, με κάποια ταλέντα και ευαισθησίες. Τον γνώρισα με μουσική αφορμή και με προστάτευε με απολύτως αρχοντικό τρόπο, και από το ισοπεδωτικό της προσωπικότητας του, αλλά και από οτιδήποτε θα ήταν επικίνδυνο για μένα».

Πιστέψτε με, υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα, πολύ πιο επικίνδυνα, για να κάνεις σ’ έναν νέο απ’ το να τον δεις απλά ερωτικά ή κάτι τέτοιο. Κάποιους, ας πούμε, τους κατέστρεψαν τα παινέματα. Ο Χατζιδάκις ήταν αυστηρότατος με καθαρά πνευματικές επιλογές, κάτι που το’ χε ζήσει με τον Γκάτσο και το εφάρμοζε με τη σειρά του στους νεότερους. Είναι απολύτως χυδαίο αυτό που τόλμησε να υπαινιχθεί ο Κούγιας κι είναι τρομερά ντροπιαστικό για έναν άνθρωπο, που αν μη τι άλλο ήθελε στη ζωή του να αυτοαποκαλείται καλλιτέχνης – για τον Λιγνάδη λέω-, να δέχεται μια τέτοια υπερασπιστική γραμμή, τόσο αντιπνευματική και τόσο κατινίστικη σκανδαλοθηρικού τύπου», ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να του κάνει μήνυση ο Αλέξης Κούγιας.

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο