Ξένια Πρεζεράκου: Ανέβασε φωτογραφία της κόρης της ως υπερ-ηρωίδα και συγκίνησε

Ξένια Πρεζεράκου: Η φωτογραφία της υπερ ηρωίδας κόρης της

Ξένια Πρεζεράκου: Μια υπέροχη, όλο νόημα φωτογραφία, δημοσίευσε στα social media η μητέρα της 7χρονης Αναστασίας. Αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου, Ξένια. Η μικρή της κόρη, δίνει την δική της μάχη με μια σπάνια και πολύ επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Η Ξένια Πρεζεράκου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook ένα άκρως συμβολικό σκίτσο το οποίο απεικονίζει την επτά ετών Αναστασία ως μια υπερ-ηρωίδα. Ντυμένη με την ανάλογη στολή και με ένα ζωγραφισμένο χαμόγελο στα χείλη της. Η μικρή θα τα καταφέρει και θα στεφθεί νικήτρια νικώντας τον εχθρό.

Με τον τρόπο αυτό, η μητέρα της μικρής “ηρωίδας” θέλησε να στείλει ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα. Ότι η ιστορία αυτή θα έχει αίσιο τέλος. Όπως ήταν φυσικό, δεν ήταν λίγοι όσοι έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν στα προφίλ τους την εν λόγω ανάρτηση. Να πατήσουν like ή να αφήσουν το ενθαρρυντικό σχόλιό τους.

Να σου θυμίσουμε ότι, όπως μας είχε ενημερώσει η θεία της Αναστασίας, η 45χρονη αθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου… Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η κόρη της αδερφής της βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στην Αμερική με τους γονείς της. Προκειμένου να ολοκληρώσει και τον δεύτερο κύκλο θεραπείας της.

Η ανάρτηση της αδερφής της Ξένιας Πρεζεράκου

“Η Αναστασία έκλεισε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας στο Χιουστον. Ετοιμάζεται για τον τρίτο στην Νέα Υόρκη το πιο πιθανό. Όλο αυτό το καιρό θεωρούσα κατάλληλο να σας κρατήσω σε μια ησυχία μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία.

Και έτσι δεν ανέβαζα κάτι. Ίσως γιατί η κάθε μέρα όλο αυτό το διάστημα ήταν μια ταλάντωση για την μικρή και τους γονείς της. Εκεί που είχε σταθεροποιηθεί έμπαινε εντατική και ξανάεβγαινε. Το ένα συναίσθημα ακολουθούσε το άλλο κάθε ώρα και μέρα χωρίς να ξέρεις τι να πεις και κυρίως τι να κανείς. Μόνο η πίστη μας έμεινε ζωντανή και οι προσευχές μας που κάθε φορά πιστεύω την βοηθούσαν να βγει απο την εντατική .

Σε όλη αυτή την μέχρι τώρα διαδρομή με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ με τα μηνύματα και την στήριξη σας .

Σήμερα βρήκα αυτή την φωτογραφία . Η Αναστασία με το μπαμπά της μαθαίνει να ψαρεύει. Ελπίζω μετά το τέλος της 3ης θεραπείας να μπορέσει να ξαναπάει ..

Πιστεύω η θάλασσα μας έχει ανάγκη από μικρές γοργόνες σαν την Αναστασια μας. Σας ευχαριστώ και πάλι” είχε γράψει χαρακτηριστικά στις 14 Μαίου.

Ακολουθεί το σκίτσο της μικρής σούπερ-ηρωίδας:

Related posts

Έκτακτη ανακοίνωση – Κλειστοί αύριο οι δρόμοι της Αθήνας

Υποψήφιες ευρωβουλευτές Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου – Δείτε με ποιο κόμμα

Αγγελία στην Αθήνα: Σπιτονοικοκύρης αναζητά ενοικιαστές που θα ψήνουν, θα παρτάρουν και θα έχουν κατοικίδιο