Ζητά 5 εκατ. ευρώ από αστυνομικό που του «έκοψε» πρόστιμο

“Σαν αυτόχθονας είσαι ανεξάρτητος Έλληνας, δεν υπάρχει αρχηγία είμαστε όλοι ίσοι”

Μια ακόμη απίστευτη είδηση μας έρχεται από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, όταν Έλληνας πολίτης ζητά 5 εκατομμύρια ευρώ από αστυνομικό, επειδή του έκοψε πρόστιμο στην καραντίνα!

Ο αστυνομικός επέβαλε πρόστιμο για μη χρήση μάσκας και παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Όπως φαίνεται στα έγγραφα που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έστειλε… τιμολόγιο στην ΓΑΔΑ στο όνομα του αστυνομικού, που φέρει την σφραγίδα της «Εθνικής Επιτροπής Συνδιαχειριστών Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών» της τοπικής επιτροπής Κερατσινίου.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αυτοκινηστής στο επάγγελμα, μίλησε στον ΣΚΑΪ και παρουσιάστηκε ως θεματοφύλακας του Συντάγματος.

Το τιμολόγιο που στάλθηκε στην ΓΑΔΑ

«Σαν αυτόχθονας είσαι ανεξάρτητος Έλληνας, δεν υπάρχει αρχηγία είμαστε όλοι ίσοι. Όπως το κράτος έχει συμβάσεις, έτσι και εμείς έχουμε τις συμβάσεις μας. Είναι σε σύμβαση μέσα γραμμένα δεν τα βγάζει κανείς από το κεφάλι του. Εμείς από την ώρα που δηλώσουμε αυτόχθονες είμαστε ανεξάρτητο».

Στο έγγραφο σημειώνεται πως «εάν δεν υπάρχει η δυνατότητα για εφάπαξ αποπληρωμή του ποσού, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ρύθμιση της οφειλής μετά από συνεννόηση», ενώ αν καταβληθεί εφάπαξ το ποσό θα έχει έκπτωση 20% και θα πληρώσει όπως αναφέρει, «ΜΟΝΟ 4.160.000.000».

Related posts

Νεό σоκ σήμερα παραλίγο να σφάξεı την γυναίκα του για τα γεμιστά

Προειδοποίηση Έλληνα σεισμολόγου: «Αργά ή γρήγορα θα έχουμε σεισμό πάνω από 6 Ρίχτερ στη χώρα»

Επιβάτης έπεσε από πλοίο μεσοπέλαγα