«Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»: Νέο «χτύπημα» από Τάσο Ξιαρχό

by Τόνια Τζαφέρη
«Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»: Νέο «χτύπημα» από Τάσο Ξιαρχό

 “Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια”

Συνεχίζει με την τραγική του συμπεριφορά ο γνωστός χορογράφος, που φαίνεται αμετανόητος και σίγουρα προβληματικός.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το απαράδεκτο βίντεο με την κοπέλα στο εστιατόριο, εξαφανίστηκε, απείλησε να αυτοκτονήσει και τώρα επανήλθε μέσω Tik Tok κάνοντας επίθεση στη Δανάη Μπάρκα, σχολιάζοντας τα κιλά της παρουσιάστριας.

Σε βίντεο που ανέβασε και κατέβασε στη συνέχεια επιτίθεται στη Δανάη Μπάρκα, αναφέροντας: “Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια”.

«Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια»: Νέο «χτύπημα» από Τάσο Ξιαρχό

Αναλυτικά η νέα ανάρτηση του Τάσου Ξιαρχό

«Σήμερα προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Θέλει πολλά κότσια. Κατάλαβα πως η χαρά του κόσμου δεν είναι το να διορθώσουμε πράγματα αλλά να καταδικάζουμε. Για περίπου μία ώρα ήμουν αναίσθητος παρακαλώντας τα χάπια να μου πάρουν τη ζωή. Μέσα στους θάμνους. Δεν έχω κατάθλιψη. Αντιθέτως είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος που μεγάλωσε κακά στραβά αλλά τώρα κάνει πολλά καλά. Δυστυχώς τα λίγα κακά βγαίνουν μπροστά. Αυτά προβάλλει η τιβι και ο κόσμος. Ντρέπομαι που απέτυχα και κορόιδεψα το κορίτσι. Μα δεν ντρέπομαι που κάνω λάθη. Όταν αποφασίσετε να στείλετε σε κάποιον την ευχή «εύχομαι να πεθάνεις τότε να σκεφτείτε και να ζητήσετε αν όντως αξίζει. Όταν εσείς πράξετε λάθος να εύχεστε κάποιος να σας χαϊδέψει την πλάτη και όχι να σας ευχηθεί να πεθάνετε.

Η συγγνώμη φίλοι μου δεν είναι μόνο λόγια. Και σήμερα ο τρόπος μου δεν είναι για να σας παραπλανήσω. Πολλοί θα πουν αυτός ψέματα έκανε για να τον λυπηθούν. Ε τότε, όσοι σκέφτηκαν έτσι, σκέφτονται μόνο κακοπροαίρετα. Όσο κατάπινα τα 50 χάπια έκλαιγα και τη στιγμή που λιποθύμησα είδα πολλές ωραίες στιγμές.

Τάσος Ξιαρχό: “Να είστε καλά φίλοι μου. Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια”.

Για τέλος θα ζητήσω από τα πρωινά που έβγαιναν με ριγέ μπλούζες και χαμογελούσαν και αυτούς που έβαλαν τα ριγέ σήμερα φωτογραφίζοντάς τα να αναλογιστούν το τι είναι να χλευάζεις και να δημιουργείς μίσος και φόβο αντί να μιλήσουν και να πουν τι θα έπρεπε να κάνουμε. Ο κύριος Κοκλώνης σήμερα με έκραξε. Όπως και πολλοί διάσημοι. Χάρηκαν με το λάθος μου. Να είστε καλά φίλοι μου. Ζούμε στην εποχή που η χοντρή Δανάη Μπάρκα είναι παρουσιάστρια».

Η τελευταία αυτή ατάκα για την Δανάη Μπάρκα δείχνει πως ο χορογράφος παραμένει αμετανόητος.

Προτεινόμενα