Είναι οριστικό: Ο Μαρουσάκης αποκαλύπτει σε ποιες περιοχές δεν θα πετάξουν χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα – Που θα βρέχει

Καιρός: Αυτές είναι οι τρεις περιοχές που θα βρέχει

Γενικά αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ωστόσο οι μετεωρολόγοι προβλέπουν βροχές σε κάποιες περιοχές.

Τι λένε οι μετεωρολόγοι:

Ο μετεωρολόγος του OPEN επιμένει ότι χαλάει ο καιρός και θα είναι άστατος μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όχι όμως σε όλες τις περιοχές της χώρας. Αναλυτικά η πρόγνωσή του:

«Μέχρι και την Παρασκευή δεν αναμένουμε κάτι αξιόλογο, θα πέσει λίγο η θερμοκρασία, όμως και πάλι θα είμαστε σε υψηλά για την εποχή από θερμοκρασιακά επίπεδα.

Όμως, από το απόγευμα του Σαββάτου και στη συνέχεια, αρχίζει σιγά-σιγά να οργανώνεται βαρομετρικό χαμηλό προς την περιοχή της Ιταλίας και έτσι την Κυριακή της Αποκριάς, και καθώς θα πηγαίνουμε προς τις μεσημβρινές ώρες, θα ξεκινήσουν βροχοπτώσεις από τα δυτικά, βορειοδυτικά τμήματα. Μέσα στην Κυριακή, προς την Καθαρά Δευτέρα, τα φαινόμενα αυτά φαίνεται να απασχολούν τις περισσότερες περιοχές. Προσοχή, όμως, της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας.

Άρα, λοιπόν, όσο πιο νότια βρισκόμαστε, τόσο πιο καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν. Θα φυσούν δυνατοί νοτιάδες μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλά και την Καθαρά Δευτέρα, θα βλέπουμε τις εντάσεις τους κοντά στα 7, πιθανόν ακόμη και 8 μποφόρ.»

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη για το καιρό

Related posts

Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ: Έρχονται έντονες καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες

Δράμα: Η βροχή έσβησε τη φωτιά στο όρος Φαλακρό που έκαιγε επί 7 ημέρες

EKTAKTO: Βροχές και καταιγίδες σε λίγες ώρες