Αγνώριστος 22 χρόνια μετά: Πώς είναι σήμερα το πιο δυνατό αγόρι του κόσμου, ο «Μικρός Ηρακλής»

Bodybuilding: Τι κάνει σήμερα ο Μικρός Ηρακλής

Σήμερα θυμόμαστε τον Richard Sandrak ο οποίος κάποτε είχε το παρατσούκλι, «Μικρός Ηρακλής» καθώς ασχολούταν με το Body building.

Ένας πρώην bodybuilder που έγινε γνωστός ως το «πιο δυνατό αγόρι του κόσμου» ζει τώρα μια εντελώς διαφορετική ζωή, αφού έχει γυρίσει την πλάτη του στο γυμναστήριο.

Ο 30χρονος Richard Sandrak κέρδισε διεθνή φήμη το 2005 για την τρελή δύναμή του και τη σκληρή του δομή όταν ήταν μικρό αγόρι. Έκτοτε, έχει αποφύγει τα μέσα ενημέρωσης και προσπαθεί να ζήσει τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα πράγματα μπορούσαν να γίνουν πολύ έντονα για τον νεαρό bodybuilder, ο οποίος ήταν γνωστός ως «Μικρός Ηρακλής», ο οποίος θυμάται ανθρώπους που έκαναν κάμπινγκ έξω από το σπίτι του για να τον δουν.

Η μαμά του Richard, Lena Sandrak, είπε κάποτε: «Καθώς ο Richard έχει πολλούς θαυμαστές, πρέπει να ενημερώνουμε τον ιστότοπό του, να ανεβάζουμε περισσότερες φωτογραφίες, νέα βίντεο και ειδήσεις όποτε εμφανίζεται ο ίδιος ή για τη νέα του ταινία, για να κάνουμε τους θαυμαστές του ενθουσιασμένους. Έχω πολλά από αυτά, έχω τόσα πολλά email όπου ρωτούν: “Πού είναι οι νέες φωτογραφίες;”».

Τι κάνει σήμερα ο πρώην Bodybuilder

Ο κανονικός του χρόνος στο γυμναστήριο χτίζοντας μυς έχει πλέον χαθεί και η τρελή παιδική ηλικία του Richard είναι πλέον πολύ πίσω του. Από το 2015, εργαζόταν ως κασκαντέρ στα Universal Studios Hollywood Waterworld, σύμφωνα με την Daily Star.

Ο Richard, ο οποίος γεννήθηκε στην Ουκρανία, μεγάλωσε στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ. Η ακραία παιδική του ηλικία οδήγησε στη δριμεία κριτική του κόσμου εναντίον των γονιών του. Κάποιοι κατηγόρησαν τους γονείς του για σκληρότητα, αφού λεγόταν ότι είχε μόλις 1% σωματικό λίπος, το οποίο θα μπορούσε να είναι μοιραία χαμηλό.

Κάποιοι μάλιστα υπαινίχθηκαν ότι έπαιρνε φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση, όπως στεροειδή

Μια προηγούμενη αναφορά της LadBible μίλησε με επαγγελματίες γιατρούς που είπαν ότι ένα παιδί στην ηλικία του δεν θα μπορούσε να παράγει το επίπεδο τεστοστερόνης που απαιτείται για να χτίσει τους μυς με τον τρόπο που τα κατάφερνε ο Richard εκείνη τη στιγμή.

Ο Richard είπε τότε: «Πολλοί άνθρωποι έρχονταν για να δοκιμάσουν να αγγίξουν τους κοιλιακούς μου και τους μυς μου, να ελέγξουν αν είναι ψεύτικοι ή όχι. Θυμάμαι μια φορά που ένας τύπος προσπάθησε να ελέγξει αν ήταν αληθινοί».

Ο Richard είπε τότε: «Πολλοί άνθρωποι έρχονταν για να δοκιμάσουν να αγγίξουν τους κοιλιακούς μου και τους μυς μου, να ελέγξουν αν είναι ψεύτικοι ή όχι. Θυμάμαι μια φορά που ένας τύπος προσπάθησε να ελέγξει αν ήταν αληθινοί».

Η ρουτίνα προπόνησης του Richard στο γυμναστήριο είναι τώρα πολύ διαφορετική. Πλέον αποτελείται από αερόβιες ασκήσεις καθώς και chin-ups, αναρρίχηση σκαλοπατιών και σκέιτμπορντ, αλλά όχι στον ίδιο βαθμό που έκανε στο παρελθόν.

Πριν από οκτώ χρόνια, αναφέρθηκε ότι ο Richard ήθελε να γίνει κβαντικός επιστήμονας για τη NASA, αλλά δεν είναι σαφές τι κάνει από τότε.

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό