Μεγάλες χαρές για τους Αντετοκούνμπο: Έτοιμος να ντυθεί γαμπρός ο Κώστας για τα μάτια της Ντέμης

Κώστας Αντετοκούνμπο: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Μάλιστα ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν και ο πρώτος της οικογενείας που κατέκτησε το δαχτυλίδι του πρωταθλήματος στο NBA το 2020 με την φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς ενώ από τον Δεκέμβριο του 2022 μπορούμε να τον απολαμβάνουμε στα ευρωπαϊκά γήπεδα καθώς αγωνίζεται με τη Φενέρμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη. Με τον Δημήτρη Ιτούδη συνεργάζονται και στην Εθνική ομάδα επίσης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο ζει τον έρωτά του με την Ντέμη Φιλιππάκου και μάλιστα το εντυπωσιακό μονόπετρο που φοράει υποδηλώνει ότι η πρόταση γάμου έχει ήδη γίνει και αυτό που απομένει είναι να ανεβούν και τα σκαλιά της εκκλησίας.

H Ντέμη είναι γυμνάστρια και φυσικοθεραπεύτρια και έχει κερδίσει την καρδιά του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία τρία χρόνια και μάλιστα πρόσφατα γιόρτασαν την επέτειο τους με ένα ρομαντικό γεύμα σε ένα εστιατόριο με θέα το Βόσπορο καθώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της τουρκικής Φενέρμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη.

Όπως αποκαλύπτει η Reallife, το ζευγάρι απόλαυσε ένα μενού ασιατικής κουζίνας σε μια βραδιά μόνο για δυο. Μάλιστα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά τονίζουν πως το ζευγάρι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους του.

Γνωρίστε τη Ντέμη Φιλιππάκου που ξετρέλανε τον Κώστα Αντετοκούνμπο

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ