Αγουροξυπνημένη και χωρίς μακιγιάζ μας αφήνει άφωνους: Πως καταφέρνει η Ελένη Μενεγάκη να είναι πραγματικά εκθαμβωτική

Ελένη Μενεγάκη: Πως καταφέρνει να είναι πάντα εκθαμβωτική

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μόλις χθες πρεμιέρα με την μεσημεριανή εκπομπή της στο MEGA. Ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός των εκπομπών για κάποιων άγνωστο λόγο ανάγκασε σχεδόν όλες τις εκπομπές να κάνουν πρεμιέρα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.

Εκτός απο την Φαίη Σκορδά και τον Νίκο Μουτσινά όλοι οι υπόλοιποι έχουν ξεκινήσει είτε μιλάμε για πρωινή καθημερινή εκπομπή, είτε για μεσημεριανή αλλά και Σαββατοκύριακου.

H Eλένη Μενεγάκη επέστρεψε και τηλεοπτικά κινήθηκε λίγο πάνω από το 10% στην πρεμιέρα της χωρίς όμως να κάνει την διαφορά και η αλήθεια είναι ότι δεν έδειξε και κάτι διαφορετικό απο αυτά που είδαμε πέρσι.

Σίγουρα η πρώτη μέρα δεν είναι ώρα για συμπεράσματα και το μουδιασμένο ξεκίνημα της μπορεί να ωφελείται σε πολλούς παράγοντες.

Η ίδια πάντως σήμερα με μια πολύ πρωινή ανάρτηση της στο προφίλ της στο Instagram μας έκλεισε ραντεβού σήμερα στη 13:30.

Σίγουρα δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες φωτογραφίες της και μάλιστα είναι απο τις σπάνιες φορές που την βλέπουμε χωρίς μακιγιάζ, παρόλα αυτά παραμένει πανέμορφη και μια απο τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της τηλεόρασης.

Ακόμα βέβαια δεν έχουμε ανακαλύψει το μυστικό της και πως τα καταφέρνει να είναι εκθαμβωτική ακόμα και χωρίς μακιγιάζ.

Δείτε τη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη

Related posts

Μας έπεσε το σαγόνι: Αuτή είναι η ξανθιά καλλονή που έχει σχέση εδώ και 5 χρόνια το Nemo

Με αλεξίσφαιρο γιλέκο, ντυμένη στα μαύρα: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που βγήκε στη σκηνή της Eurovision με κίνδuνο της ζωής της

Έλλη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο