Ακολουθεί τα «βήματα» των γονιών της και δεν τη βλέπουμε συχνά: Αυτή είναι η κόρη της Ελένης Γερασιμίδου

Ελένη Γερασιμίδου: Η κόρη της ακολουθεί τα βήματα της στην υποκριτική

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Γερασιμίδου, έχει ήδη γράψει το δικό της κεφάλαιο στον χώρο της υποκριτικής. Έχει μείνει αξέχαστη μέσα από τους ρόλους της που έχει υποδυθεί όλα αυτά τα χρόνια, με την κόρη της να ακολουθεί τα βήματα της.

Η ηθοποιός αποφοίτησε από τη Δραματική σχολή του Ζίζου Χαρατσάρη, το 1973. Αδερφή της ήταν η επίσης ηθοποιός Νατάσα Γερασιμίδου, η οποία απεβίωσε στις 27 Αυγούστου 2002.

Εδώ και πολλά χρόνια, η Ελένη Γερασιμίδου, που συγκλόνισε επίσης με την ιστορία της αδελφής της, είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Αντώνη Ξένο, με τον οποίο είχαν συμπρωταγωνιστήσει στο σήριαλ Εμείς κι Εμείς. Το ζευγάρι, μάλιστα, έχει αποκτήσει μια κόρη, την Αγγελική, που ασχολείται με τη σκηνοθεσία και την υποκριτική.

Ελένη Γερασιμίδου: Στον ίδιο δρόμο η κόρη της

Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι δε βλέπουμε ιδιαίτερα συχνά την Αγγελική Ξένου, καθώς δεν επιθυμεί τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Η ίδια, πάντως, ακολουθεί το δρόμο των γονιών της και, μάλιστα, οι τρεις τους είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί σε μια θεατρική παράσταση.

Ήταν τέσσερα χρόνια νωρίτερα, όταν οι τρεις τους έπαιζαν στην παράσταση «Τα σκουπίδια». Σύσσωμη, τότε, η οικογένεια πόζαρε χαρούμενη στον φακό, δεχόμενη τα συγχαρητήρια από τους θεατές.

Η Ελένη Γερασιμίδου είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για την κόρη της και την επιλογή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και το θέατρο.

«Η Αγγελική μπορεί να κάνει ό, τι θέλει εκεί μέσα. Αν θέλει να πάει και κάπου άλλου, να πάει, εμείς δεν δεσμευόμαστε. Δεν κάναμε συμβόλαια αποκλειστικότητας μεταξύ μας. Της αρέσει πάρα πολύ ο χώρος και δουλεύει πάρα πολύ γι’ αυτόν, από την ώρα που ξεκίνησε… Έχει πάρει φτυάρι, έχει κάνει σοβά, έχει χτίσει, τα έχει κάνει όλα, όπως ο πατέρας της. Αυτό το θέατρο αρέσει σ’ εμάς, αυτό το θέατρο έκανα μια ζωή, εκτός από τα… διαλείμματα που έκανα στο εμπορικό θέατρο, που μου έκαναν την τιμή να με έχουν στα πρώτα ονόματα. Δεν μετάνιωσα για τίποτα από αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν έχω συντελέσει στον εκμαυλισμό του κόσμου, οπότε αισθάνομαι πολύ καλά. Η ψυχή μου είναι στο θέατρο που το σκουπίζεις, το καθαρίζεις και το χτίζεις μόνος σου…».

Related posts

Έξαλλος σήμερα ο Λιάγκας με τον Γιώργο Αυτιά

Η Ελλάδα γίνεται «Ισραήλ»

Δικαίωση από ψηλά: Η κίνηση της κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν