Αληθινή ιστορία: Κουμπάρος έκλεψε τη νύφη από τον γαμπρό στη γαμήλια δεξίωση

Αληθινή ιστορία: Μια γαμήλια δεξίωση αξέχαστη σε όλους

Είναι και αυτές οι ιστορίες που μπορεί να τύχει και να συναντήσουμε σε κάποια ταινία, αλλά η αλήθεια πως στην πραγματική ζωή δεν συναντάμε και πολύ συχνά…

Πρώτα έρχεται η αγάπη, μετά ο γάμος και μετά ο κουμπάρος «κλέβει» τη νύφη από τον γαμπρό στη γαμήλια δεξίωση.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην 32χρονη Ντεζιρέ Γουάιτ, η οποία τελικά χώρισε τον σύζυγό της και παντρεύτηκε τον μακροχρόνιο φίλο και κουμπάρο στο γάμο της, Μπράιαντ, όταν ο τελευταίος εξομολογήθηκε τον έρωτά του για εκείνη, στην ομιλία του στη γαμήλια δεξίωσή της καλύτερής του φίλης.

«Είπε: ‘Θυμάμαι την πρώτη στιγμή που είδα την Ντεζιρέ, την λάτρεψα. Την ερωτεύτηκα. Ήξερα ότι έπρεπε να γίνει δική μου. Νόμιζα ότι ήταν το πιο όμορφο πλάσμα που είχα δει ποτέ στη ζωή μου» είπε η Γουάιτ, από το Ιλινόις, στο Kennedy News για την ομιλία του κουμπάρου της Μπράιαντ κατά τη διάρκεια του γάμου της το 2010.

Και συνέχισε στην ομιλία του: «Είναι το καλύτερο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανέναν σαν αυτήν. Μετά έμαθα ότι είχε ήδη αγόρι και σκέφτηκα ότι έπρεπε να βρω έναν τρόπο να την αποκτήσω, αλλά μετά τον γνώρισαν (τον πρώην σύζυγό της) και γίναμε φίλοι». (Η ταυτότητα του πρώην άνδρα της παραμένει άγνωστη για ευνόητους λόγους).

Κι ενώ νύφη και γαμπρός είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, ο Μπράιαντ έκλεινε την ερωτική του εξομολόγηση μπροστά στους 200 καλεσμένους του γάμου τους. «Σας αγαπώ και τους δύο – συγχαρητήρια». Όπως είπε η Ντεζιρέ τα αυτιά της έγιναν κατακόκκινα από ντροπή ενώ ακολούθησε ένα κύμα αμηχανίας σε όλη την αίθουσα. «Στην αρχή κάποιοι γελούσαν αλλά μετά επικράτησε η απόλυτη ησυχία».

Η συνέχεια της αληθινής ιστορίας από την επική γαμήλια δεξίωση

Κι όπως είπε, «»μπερδεύτηκε» από την ομολογία του Μπράιαντ κυρίως λόγω της σθεναρής πλατωνικής σχέσης που είχαν. «Ο Μπράιαντ κι εγώ γνωριστήκαμε στο γυμνάσιο» είπε η Γουάιτ στο Kennedy News. «Είχα ένα αγόρι εκείνη την εποχή και συνήθως δεν μιλούσα σε άλλους. Αλλά οι τρεις μας γίναμε φίλοι λίγο αργότερα».

«Ο Μπράιαντ και ο πρώην σύζυγός μου έγιναν κολλητοί και, επειδή ήταν παιδιά, έκαναν πολλά μαζί. Έκαναν τα πάντα μαζί» είπε η Ντεζιρέ επιμένοντας ότι δεν είχε ερωτικά αισθήματα για τον Μπράιαντ παρά μόνο φιλικά.

«Είχα κανονίσει πολλά ραντεβού για τον Μπράιαντ με άλλες γυναίκες. Πηγαίναμε διπλά ραντεβού μαζί του, αλλά εγώ ποτέ δε θα έβγαινα μαζί του τότε» είπε, προσθέτοντας πως εκείνη την εποχή «ήταν ακόμη ανώριμος. Δεν τον κοίταζα με αυτό τον τρόπο».

Όμως η Γουάιτ θυμάται έντονα το βλέμμα που της έριξε ο Μπράιαντ όταν την είδε με το νυφικό της το πρωί του γάμου της. «Την ημέρα του γάμου, μπήκα στο σαλόνι αμέσως μόλις ετοιμάστηκα. Ο Μπράιαντ ήταν κι αυτός εκεί και πάγωσε. Με κοιτούσε επίμονα» είπε. «Τον ρώτησα τι συμβαίνει και μου απάντησε ότι ήμουν πολύ όμορφη. Ποτέ δεν τον είχα δει να με κοιτάζει έτσι».

Αφήνοντας στην άκρη το βλέμμα λατρείας του φίλου της, η Γουάιτ τελικά παντρεύτηκε τον σύντροφό της, με τον Μπράιαντ, να μεθά και να κάνει, στη συνέχεια, την δημόσια εξομολόγηση του έρωτά του.

«Γιατί δεν μου έδωσες ποτέ μια ευκαιρία; Πάντα θα σε φρόντιζα», η συνέχεια της αληθινής ιστορίας:

Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, η νύφη χόρεψε μαζί του έναν χορό με την ίδια να θυμάται να της λέει: «Γιατί δεν μου έδωσες ποτέ μια ευκαιρία; Πάντα θα σε φρόντιζα». «Τον ρώτησα τι εννοούσε και μου είπε: ‘Τίποτα. Σ’ αγαπώ. Αγαπώ και τον άντρα σου’» θυμάται η Γουάιτ. «Μετά σιώπησε».

Μετά την μεγάλη μέρα, η Γουάιτ θυμάται πως ήλπιζε πως είχε «παρερμηνεύσει» την αποκάλυψη της αγάπης του Μπράιαντ και προσπάθησε να το σβήσει από το μυαλό της. «Ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι τα είπε επειδή ήταν μεθυσμένος και ένιωθε μοναξιά».

Ωστόσο, λιγότερο από έναν χρόνο αργότερα, όταν ο γάμος της άρχισε να καταρρέει επειδή ο τότε σύζυγός της είχε υιοθετήσει αυτό που αποκαλούσε «έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής», η σχέση της Γουάιτ με τον Μπράιαντ πήρε ξαφνικά ρομαντική τροπή.

«Όταν ο πρώην μου κι εγώ χωρίσαμε, πέρασα κατάθλιψη και ήμουν πραγματικά απομονωμένη. Απλώς δεν ήθελα να κάνω τίποτα» είπε σημειώνοντας ότι ο Μπράιαντ της στάθηκε συναισθηματικά κατά τη διάρκεια του χωρισμού. «Μου ζητούσε να πάμε για φαγητό ή να καθίσουμε να δούμε μία ταινία. Προσπαθούσε να είναι εκεί για μένα».

Έπειτα, προς έκπληξή της: «Ο Μπράιαντ κι εγώ φιληθήκαμε ξαφνικά μια μέρα» είπε η Γουάιτ. «Ήρθε από το πουθενά. Όταν με φίλησε, δεν τον σταμάτησα» πρόσθεσε. «Σοκαρίστηκα που ήταν ένα τόσο καλό φιλί. Ένιωσα καλά».

Σχεδόν αμέσως, από φίλοι έγιναν εραστές. Και μέσα σε ένα χρόνο, έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, τον Σόγιερ, ο οποίος τώρα είναι 9 ετών, με το ζευγάρι να παντρεύεται το 2012. «Ο Μπράιαντ είπε: ‘Πάντα ήθελα να σε παντρευτώ και όχι μόνο εξαιτίας αυτού του μωρού, αλλά ας φτιάξουμε τη δική μας οικογένεια’» είπε η Γουάιτ. «Ήμασταν πάντα φίλοι, αλλά από τότε που είμαστε ζευγάρι, είναι σαν να μην υπάρχει κάτι τόσο δύσκολο και ανυπέρβλητο να αντιμετωπίσουμε εφόσον έχουμε ο ένας τον άλλον».

Η Γουάιτ, μητέρα πλέον τεσσάρων παιδιών λέει πως ζει το όνειρο. «Μας αρέσει που είμαστε γονείς. Η 20χρονη Ντεζιρέ δεν θα πίστευε πως θα μπορούσε να γίνει μητέρα 4 παιδιών. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί πώς θα ήταν η ζωή μου τώρα».

Πηγή: iefimerida.gr

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης