Άλλος άνθρωπος, διαφορετική φωνή: Πως ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός πριν από 17 χρόνια στο “Fame Story 3”

Κωνσταντίνος Αργυρός: Το σπάνιο βίντεο από τη συμμετοχή του στο Fame Story

Πριν από 17 χρόνια στο “Fame Story 3”, ο Κωνσταντίνος Αργυρός συστήθηκε στο ελληνικό κοινό και εξελίχθηκε σε έναν αγαπημένο και ταλαντούχο καλλιτέχνη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο μουσικό show “Fame Story 3”, που προβλήθηκε την σεζόν 2003-2004 στην συχνότητα του ΑΝΤ1.

Μπορεί τη μεγάλη νίκη να κέρδισε ο Περικλής Στεργιανούδης, “παλεύοντας” στην τελική μάχη με τον Γιώργο Λιανό, όμως ο Κωνσταντίνος, είχε δείξει από την πρώτη στιγμή το ταλέντο του και ότι θα είχε μια λαμπρή καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, όπως και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο παιχνίδι, έμενε στο σπίτι του “Fame Story” και καθημερινά περνούσαν από δοκιμασίες για να εξελιχθούν και να είναι καλύτεροι -κάθε φορά- στις live εμφανίσεις τους.

Ο Γιώργος Λεβέντης, η Δάφνη Μπόκοτα, ο Νίκος Μουρατίδης, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Ηλίας Μπενέτος, η Εύη Δρούτσα και η Ναταλία Γερμανού ήταν οι ειδικοί που καθοδήγησαν τους τότε επίδοξους τραγουδιστές.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν αρκετά διαφορετικός τότε, με μακριά μαλλιά και φυσικά πιο μικρός ηλικιακά. Σήμερα ο ίδιος θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς και sexy άνδρες της ελληνικής showbiz.

Δείτε το βίντεο που Κωνσταντίνου Αργυρού από τη συμμετοχή του στο Fame Story

Related posts

Τραγωδία σε αγώνα μποξ – Νεκρός 27χρονος

Αποσωληνώνεται ο Δημήτρης Κόκοτας

Όλη του η στενοχώρια για την Αντωνά κράτησε 2-3 ώρες το πολύ: Με νέα σύντροφο ο Άρης Σοϊλέδης, «Είναι μήνες μαζί, όχι μέρες!»