Σιγκίνησε ολόκληρο το Ίντερνετ: Viral γαμπρός σηκώνει την ανάπηρη μητέρα του και χορεύει μαζί της στη γαμήλια δεξίωση

Viral γαμπρός: Δείτε το βίντεο με τον χορό μαμάς και γιου

Σιγκίνηση έχει προκαλέσει το βίντεο με τον χορό ενός γιου με τη μητέρα του. Πιο συγκεκριμένα, ο γιος ο οποίος παντρευόταν, σηκώνει την ανάπηρη μητέρα του προκειμένου να χορέψουν μαζί στη δεξίωση του γάμου του. Η Kathy Poirer πάσχει από νόσο του κινητικού νευρώνα (MND) και δεν μπορεί να περπατήσει, αλλά με τη βοήθεια των γιων της, κατάφερε να μοιραστεί έναν ιδιαίτερο χορό με τον μεγαλύτερο της, τον Zak, στο γάμο του.

Viral γαμπρός: Δείτε όλα όσα ανέφερε η μητέρα του για τη στιγμή

«Ήθελα πολύ να ζήσω αυτήν τη στιγμή με τον γιο μου», ανέφερε η μητέρα. «Ο γάμος του ήταν ένα ορόσημο και προσευχόμουν καθημερινά να καταφέρω να χορέψω μαζί του και να μοιραστώ τη χαρά του. Αυτό που απεικονίζεται στο βίντεο, είναι η αγάπη μιας μητέρας η οποία μπορεί να υπερπηδήσει όλα τα εμπόδια για χάρη του παιδιού της».

Η νόσος του κινητικού νευρώνα, από την οποία πάσχει τα τελευταία 3 χρόνια η Kathy, είναι είναι μια νευροεκφυλιστική πάθηση που επηρεάζει τους κινητικούς νευρώνες του Κεντρικού και Περιφερικού Νευρικού Συστήματος, με συνέπεια την προϊούσα μυϊκή ατροφία. Ξεκινάει με ένα μούδιασμα και αδυναμία σε κάποιο άκρο και καταλήγει σε κινητική παράλυση χεριών ή και ποδιών, αδυναμία κατάποσης και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Related posts

Πήρε θέση η Παλιοσπύρου: Τηλεφώνησε στην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και της έδωσε την καλύτερη συμβουλή

Ίσως η ωραιότερη 40άρα της Ελλάδας: Η Ελένη Φουρέιρα με μικροσκοπικό μπικίνι και οι κοιλιακοί της που «κόβουν» την ανάσα

Η τραγική ειρωνεία για το θάνατο του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Στάθη Χατζηλάμπρου – Πώς έγινε το τροχαίο