«Αν ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε την δική σας»: O Μιχάλης Ιατρόπουλος ξεσπά κατά του Αμβρόσιου μετά τις δηλώσεις για τα Τέμπη

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Η ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram για την τοποθέτηση του Αμβρόσιου

Η τοποθέτηση του Αβρόσιου για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στο διαδίκτυο. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έσπευσαν να δώσουν τη δική τους απάντηση ήταν και ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος ξέσπασε μέσα από μία ανάρτησή του στο Instagram.

Με ένα άρθρο του συνδέει την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις. Για την ακρίβεια ο Αμβρόσιος πιστεύει πως η πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη είναι τιμωρία από τον Θεό για το Καρναβάλι, το οποίο είναι έργο του διαβόλου. Για άλλη μια φορά ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος προκαλεί οργή με τις αδιανόητες απόψεις του καθώς έχει απασχολήσει αρκετές φορές την κοινή γνώμη με τις τοποθετήσεις και απόψεις του.

Ο ηθοποιός φανερά εξοργισμένος απάντησε στην προκλητική αναφορά του πρώην Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας που έγραψε για την τραγωδία στα Τέμπη «μήπως είναι οργή Κυρίου για το καρναβάλι;»

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία του Αμβρόσιου και έγραψε, «Mr tragic Αμβρόσιε αν υπήρχε ό Θεός που εσείς πιστεύετε θα έπρεπε να είστε ο μηχανοδηγός του τρένου. Ευτυχώς όλοι εμείς πιστεύουμε σε έναν άλλο Θεό που εσείς μάλλον δεν γνωρίζετε. Από εμένα με αγάπη f@ck you b@rst@rd. Υ.Γ. αν Ο διάβολος είχε μορφή σίγουρα θα είχε την δική σας Περαστικά πανίβλακα».

Δείτε και την ανάρτηση του Μιχάλη Ιατρόπουλου

Related posts

Σούσουρο σήμερα με τη φωτογραφία της Eλένης Μεναγάκη με φούξıα μαγıό και κορμί «λαμπάδα»

Φέρνει την πρωτιά, κεpδίζει την Eurovision: Αuτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι, τρέμουν οι αντίπαλοί της

Τύχη, ευημερία και πολλά χρήματα: 4 Ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο τους επόμενους 8 μήνες