Αποβάλλονται Γκότσης και Μπόγδανος; Οι παίκτες της Μπλέ έκλεψαν και πιάστηκαν «στα πράσα»

Survivor All Star: Τι θα συμβεί με τους δύο παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης

Τα πάνω-κάτω έχουν έρθει στο φετινό Survivor All Star, το οποίο έχει λίγο από όλα. Παραβίασης κανόνων, χρήση κινητών τηλεφώνων, ερωτικά τρίγωνα και επικοί τσακωμοί είναι μερικά από τα στοιχεία που κοσμούν την εκπομπή του ΣΚΑΪ. Αυτή τη φορά όμως η παραγωγή έρχεται αντιμέτωπη με δύο παίκτες της ομάδας των Μπλε, τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο.

Μπορεί οι δύο αποβολές της σεζόν να ήρθαν για χρήση κινητού και αγορά τσιγάρων από ντόπιο, όμως η κλοπή φαγητού είναι το πιο συνηθισμένο φαινόμενο στην παραγωγή του ΣΚΑΪ και αυτή την φορά οι δύο «κλέφτες» πιάστηκαν στα πράσα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στην εκπομπή «Πρωινό μας», υπήρξαν δύο παίκτες που εντοπίστηκαν από την παραγωγή του Ατζούν να κλέβουν φαγητό και μάλιστα όχι από τους ντόπιους του νησιού αλλά από μέλη της ίδια της παραγωγής του Survivor.

Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση και τον Ηλία Μπόγδανο, οι οποίοι πιάστηκαν να κλέβουν δύο φρυγανιές από τους ανθρώπους που δουλεύουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής υψηλόβαθμο στέλεχος της παραγωγής, έκανε συνολική παρατήρηση στους παίκτες, αλλά δεν επιβλήθηκε στους δύο «κλέφτες» κάποια ποινή.

Όπως μάλιστα εξήγησε ο Νίκος Παρτσώλης, το συμβάν της κλοπής και των παρατηρήσεων δεν πρόκειται να παίξουν σε κάποια από τα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι.

Survivor All Star: Η αποκάλυψη για τους δύο παίκτες που έκλεψαν δύο φρυγανιές

Related posts

Το Twitter τους έκανε ξανά «παιδιά»: Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φώτο των παικτών του Survivor All Star

Έκλεψε τη παράσταση ο Χανταμπάκης: Οι παραφωνίες των παικτών του Survivor και ο παίκτης που έγινε Ρουβάς με φούστα Valentino

Δεν έχουν τέλος οι αποβολές στο Survivor All Star: Οι 4 παίκτες που επικοινώνησαν με την οικογένεια τους

Μαζί με τον Πύρρο Δήμα: Η πρώτη φωτογραφία της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά το Survivor All Star

Έξαλλη η Βρισηίδα ενώ ο Μαρτίκας είναι στο Surivor: «Ο Θεός βλέπει, προτιμώ να μείνω μόνη, ο καθένας να βρει αυτό που αξίζει»

Έξαλλος ο Ατζούν με τους παίκτες του Survivor: «Έχουμε ορισμένα προβλήματα κλοπών φέτος»

Δεν έχουν τέλος οι αποβολές στο Survivor: Δυσάρεστα τα νέα για την Αφροδίτη Σκαφίδα, βγαίνει εκτός παιχνιδιού

«Είσαι σκουπίδι, ξεφτιλισμένε!»: Ανευ προηγουμένου ένταση στο Survivor All Star, δεν ήξερε τι να κάνει ο Λιανός

Ούτε χρήματα, ούτε φαγητό: Ο Ηλίας Γκότσης «κάρφωσε» τι έκλεψαν οι Survivors από το σπίτι του Ατζούν