Δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Σολωμού: 18 χρόνια μετά η Λίλα από τους «S1ngles» είναι άλλος άνθρωπος

Σάννυ Χατζηαργύρη: «Έγινα vegan πριν τέσσερα χρόνια και η ζωή μου έχει αλλάξει full» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός

H Σάννυ Χατζηαργύρη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Singles», όπου ενσάρκωσε τη «Λίλα» και αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό. Η ηθοποιός πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Μαρίας Σολωμού, με την οποία πέτυχαν την ιδανική τηλεοπτική χημεία και μαζί σημείωσαν τεράστια επιτυχία.

Και ενώ η Μαρία Σολωμού έχει κρατήσει σχεδόν το ίδιο look, κοντά δύο δεκαετίες μετά, η Σάννυ Χατζηαργύρη άλλαξε πολύ. Η Λίλα του κατάξανθου και του κατακόκκινου μαλλιού (ανάλογα τη σεζόν της σειράς) είναι πια μια ώριμη καστανομελαχρινή έχοντας αλλάξει πολύ περισσότερα από το χρώμα το μαλλιών της καθώς τα τελευταία 4 χρόνια είναι vegan.

«Το κύριο γνώρισμα του χαρακτήρα μου είναι η ακεραιότητα και αυτό που δεν μου αρέσει στον χαρακτήρα μου είναι η αναβλητικότητα. Η μαχητικότητά μου είναι η μεγαλύτερή μου δύναμη και η μεγαλύτερή μου αδυναμία το ότι αγχώνομαι. Ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι το ότι μπορεί να έρθουν εξωγήινοι στη Γη και να συμπεριφερθούν στους ανθρώπους όπως εκείνοι στα ζώα, δηλαδή θα μας αιχμαλωτίζουν και θα μας σφαγιάζουν επί ματαίω», δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή  «Πρωίαν σε είδος» της ΕΡΤ, και συμπλήρωσε:

«Το μόνο γάλα που χρειαζόμαστε, είναι το γάλα της μανούλας μας και μετά από αυτό, δε χρειαζόμαστε το γάλα της αγελάδας όπως ούτε αυτό της καμηλοπάρδαλης. Ασβέστιο χρειαζόμαστε το οποίο προέρχεται από τα φυτά. Έγινα vegan πριν τέσσερα χρόνια και η ζωή μου έχει αλλάξει full. Είναι η πιο φανταστική αλλαγή της ζωής μου. Εννοείται ότι vegan είναι και τα παιδιά μου. Είναι επιλογή τους. Δεν υπάρχει παιδί που αν του πεις την αλήθεια, ότι μάταια θα σφάξεις κάποιο ζώο, να επιλέξει κάτι άλλο», είπε η Σάννυ Χατζηαργύρη.

Η συνέντευξη της Σάννυ Χατζηαργύρη

Related posts

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Κωστής Ζώης

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ: 1η φορά γίνεται αυτό στην χώρα μας, αναστατωμένοι οι τηλεθεατές

Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού