Άρης Σερβετάλης: Η πίστη του στον Θεό, το πρόβλημα με το «Είσαι το ταίρι μου» και ο γάμος

Της Εύας Ζαχαριάδη

Άρης Σερβετάλης: Το ξεκίνημα του δημοφιλή ηθοποιού

Ο Έλληνας ηθοποιός, γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου το 1976, στο Κουκάκι και έχει καταγωγή από την Απείρανθο Νάξου. Ο λόγος για τον Άρη Σερβετάλη, έναν από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς της γεννιάς του, στο θέατρο και στη τηλεόραση.

Ξεκίνησε την καριέρα του σε παραστάσεις, όπως το «Ουπς» του Γιάννη Κακλέα, ενώ έγινε δημοφιλής στο ευρύ κοινό με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά του Mega “Είσαι το ταίρι μου”, όπου έπαιξε τον ρόλο ενός εκκεντρικού και επαναστάτη νεαρού, το «Λάζαρο».

Επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο είχε και στις σειρές “Κλείσε τα μάτια”, και “Singles”, όπου υποδύθηκε τον τρυφερό και αγαθό Φώτη.

Η πορεία του στο κινηματογράφο περιλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία “The Waiter” που κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου στα Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Φυσικά η καριέρα του απογειώθηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ταινία Man of God που έσπασε τα ταμεία στην Ελλάδα.

Η διάσημη ταινία «Man of God», έχει αφιερωθεί στον βίο του Αγίου Νεκταρίου. Πρωταγωνιστούν ο Άρης Σερβετάλης, ο Χρήστος Λούλης, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, ο Mickey Rourke, ο Alexander Petrov και συνθέτης ο Zbigniew Preisner.

Ο γάμος του Άρη Σερβετάλη με την Έφη Μπίρμπα

Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι παντρεμένος από το 2009 με την Έφη Μπίρμπα. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο, ενώ ακόμη δεν έχουν αποκτήσει παιδιά. Το γνωστό ζευγάρι εκτός από ότι είναι ακόμα πολύ ερωτευμένο τους δένει επίσης και η κοινή πίστη στο Θεό που είναι ένας σημαντικός κοινός παρανομαστής. Μέσα από την πίστη τους στο Θεό, όπως έχει δηλώσει και ο ηθοποιός, καταφέρνουν να ξεπερνούν όλα τα εμπόδια μέσα από έναν καθημερινό αγώνα.

Το πρόβλημα με το «Είσαι το ταίρι μου» και η πίστη του Άρη Σερβετάλη

Ο Άρης Σερβετάλης σε συνέντευξη του είχε αποκαλύψει πως μετά από το “Είσαι το ταίρι μου”, δεν άντεξε την δημοφιλία. Σ’ αυτή τη χρονική περίοδο άρχισε η πίστη του στο Θεό, η οποία τον βοήθησε να διαχειριστεί την φήμη και την δόξα.

Ο ηθοποιός έχει στενή σχέση με την εκκλησία, κάτι που είναι γνωστό καθώς αποτελεί ένας από τους καλλιτέχνες που έχουν δυνατό θρησκευτικό αποτύπωμα.

Ο Άρης Σερβετάλης, όταν η Ελλάδα βρισκόταν σε lockdown, τον Δεκέμβριο του 2020, εκείνος το πέρασε στο σπίτι του. Πέρασε την καραντίνα με περισυλλογή, προσευχή και με ηρεμία. Ο Άρης Σερβετάλης σ’ εκείνη την περίοδο είχε αποκαλύψει πως του έλειπε η εκκλησία γιατί ήταν σαν να του έλειπε η πνευματική τροφή.

Related posts

Αuτός είναι ο 23χρονος που έχασε τη ζωή του έξω από κλαμπ στο Μαρούσι

Τέως πρίγκιπες της Ελλάδας: Δείτε πόσα λεφτά βγάζουν Παύλος – Νικόλαος – Φίλιππος

Το “πέταξε” αμέσως: Η Οικονομάκου έκανε την αλλαγή που όλοι περίμεναν μετά τον χωρισμό με τον Μιχόπουλο