Βάσια Λόη: Η πορεία δίπλα στη Χριστίνα Λαμπίρη, το διαζύγιο και ο πετυχημένος γάμος

Βάσια Λόη: Άγνωστες πτυχές της ζωής της

Στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας γεννήθηκε η Βάσια Λόη και κατάγεται από τα Τρίκαλα. Μόλις ολοκλήρωσε τη φοίτηση της στο Λύκειο του Μονάχου ήρθε στην Ελλάδα, με σκοπό να σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Η Βάσια Λόη ξεχώρισε και ως μοντέλο στο διαγωνισμό Playmate το 2003 έχοντας πει: “Έτυχε να πάρω μέρος σε μερικές επιδείξεις. Δεν ήμουν εγώ, όμως αυτό. Για κάποιο λόγο, βέβαια, με βοήθησε. Είχα δει τον κ. Μαλέλη στα σκαλιά και του είπα ότι είμαι δημοσιογράφος και θέλω να του στείλω ένα βιογραφικό”. Κάπως έτσι έγινε και ξεκίνησε στο Star δίπλα στη Χριστίνα Λαμπίρη ως δημοσιογράφος ενώ αργότερα πήγε στον Alter.

Το διαζύγιο της Βάσιας Λόη από τον επιχειρηματία Δημήτρη Λιούλιο

Η Βάσια Λόη που μας κράταγε συντροφιά κάθε μεσημέρι και αργότερα κάθε Σαββατοκύριακο από τη συχνότητα του Alter έχει ένα παρελθόν για το οποίο δε θέλει να μιλά και έχει αποσιωπήσει με τον τρόπο της.

Για πολλά χρόνια διατηρούσε σχέση με το γνωστό Τρικαλινό επιχειρηματία και γυμναστή, Δημήτρη Λιούλιο. Ήταν ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της περιοχής και ο παθιασμένος τους έρωτας γινόταν αντικείμενο συζήτησης σε όλη την πόλη. Ο έρωτάς τους οδήγησε στο γάμο και ακόμα και αν ο Δημήτρης Λιούλιος φαινόταν να έχει μια οικονομική επιφάνεια αφού οδηγούσε πάντα μία Harley Davidson, η Βάσια Λόη ήταν αυτή που τον έκανε από γυμναστή, επιχειρηματία, αφού είχε το μεγαλύτερο γυμναστήριο στα Τρίκαλα. Ο Λιούλιος είχε το οικόπεδο αλλά δυστυχώς τα χρήματα για να χτίσει μέσα σε αυτό δεν υπήρχαν. Έτσι, η παρουσιάστρια, διέθεσε ένα μεγάλο ποσό, μιας και η οικογένειά της έχει μια πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια, ώστε να χτιστεί μία από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις της περιοχής.

Όταν η Βάσια τα μάζεψε και πήγε στην Αθήνα αλλά μετά το διαζύγιό της, ήθελε το μερίδιο από το γυμναστήριο που η ίδια έχτισε στον πρώην σύζυγό της ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη. Τελικώς το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε συμβιβασμό.

Βάσια Λόη: Ο γάμος με τον Νίκο Μαδιά

Πλέον η παρουσιάστρια είναι παντρεμένη από το 2010 με  τον Νικόλα Μαδιά και ασχολείται με φιλανθρωπικούς συλλόγους, ενώ συζητά για την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Το 2015 το ζευγάρι βάφτισε τα δυο τους αγόρια. Το μυστήριο έγινε στη Χίο μέρος καταγωγής του συζύγου και το παρών είχαν δώσει  πολλοί και καλοί της φίλοι της showbiz.

Η Βάσια Λόη ήταν μια κούκλα κι έλαμπε μέσα στο υπέροχο φόρεμα της. Το μακιγιάζ και τα μαλλιά της, επιμελήθηκε ο καλός της φίλος και γνωστός hair stylist και make up artist, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ!

Tους ευχόμαστε να είναι πάντοτε ευτυχισμένοι και να κρατούν όπως και τώρα ένα χαμηλό προφίλ.

Related posts

Έφυγε από τη ζωή πολυαγαπημένος Έλληνας ηθοποιός

Σκούρα τα πράγματα από τον Κώστα Λεφάκη: 15 μέρες γεμάτες πίκρα για Ζυγούς κι άλλα 2 ζώδια!

Μόλις κυκλοφόρησαν: Τραγικά τα νέα για την Κέιτ Μίντλετον