Αρραβώνας Μαυρίκιου – Ιλάειρας: Η εντυπωσιακή Ιλάειρα, το παθιασμένο φιλί, τα πυροτεχνήματα και οι χοροί

Αρραβώνας Μαυρίκιου – Ιλάειρας: Ο αρραβώνας – υπερπαραγωγή του ευτυχισμένου ζευγαριού

Πραγματοποιήθηκε ο ονειρικός αρραβώνας του λαμπερού ζευγαριού, Μαυρίκιου Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση. Η πανέμορφη Ιλάειρα και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου φρόντισαν αυτό το ευτυχισμένο γεγονός να το θυμούνται για πάντα με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου που επέβαινε η αγαπημένη του Ιλάειρα και αφού την βοήθησε να κατέβει, αντάλλαξαν ένα τρυφερό και παθιασμένο φιλί με τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά και δεκάδες πυροτεχνήματα να γεμίζουν τον ουρανό

Αμέσως μετά, το ζευγάρι μπήκε στην αίθουσα της δεξίωσης όπου έκοψαν την εντυπωσιακή τούρτα τους, αντάλλαξαν τα δαχτυλίδια τους και αφού δέχτηκαν τα δώρα των γονιών τους χόρεψαν με την ψυχή τους.

Όλο αυτό το διάστημα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ετοίμαζαν με μεγάλη προσοχή αυτή τη μέρα καθώς ήθελαν όλα να είναι παραμυθένια και αυτή η μέρα να μείνει και στους δυο αξέχαστη. Δίπλα τους σε αυτή τη μέρα, το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να έχει όλους τους φίλους και συγγενείς του με το γλέντι να έχει αρχίσει πολλές ώρες νωρίτερα από την πλατεία του χωριού.

Από πολύ νωρίς στην πλατεία του χωριού είχαν τοποθετηθεί σούβλες με τα αρνιά που θα φαγωθούν στην δεξίωση ενώ δεν έλειπαν τα τραγούδια και οι χοροί από τις οικογένειες του ζευγαριού.

Φωτογραφίες από τον αρραβώνα Μαυρίκιου – Ιλάειρας

Related posts

Αν ένας άνδρας χρησιμοποιεί αυτές τις 9 φράσεις σε μια συνομιλία, είναι κρυφά εpωτευμένος μαζί σου

Eurovision: Έντονη ανησυχία με τη συμμετοχή – Κλεισμένη στο δωμάτιο της και δεν βγαίνει η τραγουδίστρια

«Πάγωσαν» όλοι με τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα μετά από 40 μέρες στην Εντατική