Άρρωστη με υψηλό πυρετό η Μαρίνα Σάττι λίγο πριν τον τελικό

Aρρώστησε λίγο πριν ανέβει τη σκηνή της τον β’ Ημιτελικό της η Μαρίνα Σάττι. Η εκπρόωπος της Ελλάδας ανέβασε πυρετό – Με φαρυγγίτιδα και πυρετό η Μαρίνα Σάττι
H Μαρίνα Σάττι έχει φαρυγγίτιδα και πυρετό και δεν μπόρεσε να ερμηνεύσει ακριβώς όπως θα ήθελε το κομμάτι. Το πιο πιθανό είναι να κρύωσε από τα κλιματιστικά που υπάρχουν στους κλειστούς χώρους.

Ανησυχία επικρατεί στην ελληνική αποστολή στο Μάλμε λίγες ώρες πριν τον β’ Ημιτελικό της Eurovision. Κι αυτό διότι, όπως έγινε γνωστό, η Μαρίνα Σάττι ανέβασε υψηλό πυρετό λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Malmö Arena για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το ZARI.

Η Μαρίνα Σάττι έκανε μία αποκάλυψη μέσω του Instagram ότι είναι άρρωστη. «Έχω κρυώσει πολύ. Γι’ αυτό φοράω τη μάσκα εδώ μέσα», λέει στο video.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η τραγουδίστρια Σάττι ταλαιπωρείται τα τελευταία 24ωρα από υψηλό πυρετό και ακολουθεί θεραπεία προκειμένου να είναι έτοιμη για την αποψινή της εμφάνιση.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα ανέφερε ότι η Μαρίνα Σάττι αναγκάστηκε να ακυρώσει συνεντεύξεις της λόγω της κατάστασής της.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, είναι προγραμματισμένο να ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια προσπαθεί τις τελευταίες ώρες να ξεκουραστεί και με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής υπάρχει αισιοδοξία ότι το τελικό αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τους Ευρωπαίους και το “Zari” θα βρεθεί στον τελικό του Σαββάτου (11/5).

Να σημειωθεί ότι μικροπροβλήματα υπήρξαν και στην σκηνική παρουσία, αφού ένα μαντήλι χορευτή δεν κατάφερε καν να κάνει την… εμφάνιση του.

Η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στην 3η θέση.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον β’ ημιτελικό είναι: Μάλτα, Αλβανία, Ελλάδα, Ελβετία, Τσεχία, Γαλλία, Αυστρία, Δανία, Αρμενία, Λετονία, Ισπανία, Άγιος Μαρίνος, Γεωργία, Βέλγιο, Εσθονία, Ιταλία, Ισραήλ, Νορβηγία, Ολλανδία.

Στον β’ ημιτελικό, από τις «Big Five» εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό.

Related posts

Μαθεύτηκε σήμερα ποιος αγόρασε το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα – Πόσα χρήματα έδωσε

Έκτακτο: Ανακοίνωσε τα μαντάτα για τον Δημήτρη Σταρόβα η Ματίνα Παγώνη, πριν λίγο

Δυστυχώς δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει ο Πέτρος Πολυχρονίδης – Του έγινε γνωστό νωρίς το πρωί