Αστέρης και Αργυρώ παντρεύονται; Η εικόνα που δίχασε τους θαυμαστές της σειράς και τους άφησε σε αναμμένα κάρβουνα

Σασμός: Η εικόνα του γάμου που δίχασε

Ο Αστέρης και η Αργυρώ παντρεύονται, οι πρώτες φωτογραφίες του γάμου κυκλοφόρησαν και η αγωνία του τηλεοπτικού κοινού κορυφώθηκε… Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός…

Άραγε ποτέ θα πραγματοποιηθεί αυτός ο γάμος και μήπως τελικά ο πολυπόθητος Σασμός έρθει νωρίτερα;

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες ο Αστέρης Σταματάκης ντύνεται γαμπρός και η Αργυρώ Βρουλάκη νύφη. Το ζευγάρι που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας κι έπειτα από όλα όσα πέρασαν θα ζήσει ελεύθερα τον έρωτα του.

Μετά τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, σίγουρα ο δικός τους θα αποτελέσει τον “γάμο της χρονιάς”, αν όντως πραγματοποιηθεί και δεν είναι απλά κάποια φαντασίωση των πρωταγωνιστών. Το σίγουρο είναι πως ο Αστέρης και η Αργυρώ θα καταλήξουν μαζί στο τέλος της δραματικής σειράς “Σασμός”, ζώντας επιτέλους τον έρωτα τους χωρίς την βεντέτα να σκιάζει την σχέση τους…Η συνέχεια επί της οθόνης…

Στα επεισόδια που έρχονται: Η Καλλιόπη κι η Αργυρώ έρχονται σε αντιπαράθεση, παρουσία του Αστέρη, ενώ η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον παπά Μιχάλη να τους παντρέψει με τον Μαθιό, αλλά μάταια. Λίγο αργότερα ο παπάς, αφού η προσευχή δεν ελαφραίνει την συνείδησή του, αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι.

Όταν ο Μανόλης μαθαίνει απ’ την Κατερίνα πως ο παπάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγησή του, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα. Αρχίζει η προετοιμασία του γάμου, η Βασιλική ντύνεται νύφη κι ο Μαθιός γαμπρός, ενώ η Αργυρώ δεν σταματάει να σκέφτεται τον Αστέρη, πράγμα που προβληματίζει πολύ τη Μαρίνα.

Λίγο αργότερα γίνεται ο γάμος, με άλλον Παπά και η συγκίνηση είναι διάχυτη. Το βράδυ, στήνεται το γλέντι στην πλατεία και την ίδια στιγμή γίνεται έφοδος του ΣΔΟΕ στο μπαρ του Λευτέρη, με τον Ευθύμη να εξαφανίζεται και να αφήνει τον Πάνο να τα κανονίσει. Παράλληλα η Νάντια γνωρίζει ένα πρόσωπο, που της δίνει μια ελπίδα στην αναζήτησή της και ο Τόλης αποφασίζει να ανοίξει το γράμμα, που άφησε ο Κώστας.

Related posts

Ο κόσμος βαρέθηκε τα ριάλιτι: Ο «Σασμός» πέρασε σε τηλεθέαση το «Survivor»

Αποθέωση για τον Σασμό: Όλο το Twitter υποκλίθηκε στις ερμηνείες Χριστίνας Φαμέλη και Μαρίας Πρωτόπαπα

Η συγκινητική εξομολόγηση της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη: «Μπορεί να πέθανε, αλλά έρχεται στον ύπνο μου και μιλάμε»

Η Αργυρώ μαθαίνει πως ο Αστέρης είναι ο δότης νεφρού: Έρχεται η πιο «δυνατή» ερωτική σκηνή στα χρονικά του «Σασμού»

Μοντέρνο, άνετο και χουχουλιάρικο: Αυτό είναι το σπίτι που ζει η Θοδώρα του Σασμού με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη

Ξεσάλωσε το Twitter με τον Σασμό: Αργυρώ και Αστέρης αγκαλιάστηκαν και ο Σταύρος «πάγωσε»

Ραγδαίες εξελίξεις στον Σασμό: Μεγάλη ανατροπή με τον Μαθιό που πέφτει στα πόδια της Αργυρώς και την παρακαλεί

Σε αναμμένα κάρβουνα οι θαυμαστές: Οι ομοιότητες του γάμου της με τον γάμο της Μαρίας Τζομπανάκη με αυτον της «Βασιλικής» και του «Μαθιού»

Η Αντζελίνα Τζολί της Ελλάδας: Η μεταμφίεση της Ευγενίας Σαμαρά που ενθουσίασε τους φανς