Αθηνά Ωνάση: Η εγκυμοσύνη, το δράμα, η κατάθλιψη και οι δύσκολες ώρες

Αθηνά Ωνάση: Η άγνωστη εγκυμοσύνη της Αθηνάς Ωνάση και η κατάθλιψη

Ένα πορτογαλλικό περιοδικό αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τον γάμο και την ζωή της Αθηνάς Ωνάση. Η χρυσή κληρονόμος βίωσε μια πολυτάραχη ζωή στο πλευρό του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό υποστήριζε, ότι Αθηνά Ωνάση και Αλβάρο έζησαν ευτυχισμένα χρόνια τον πρώτο καιρό του γάμου τους, ωστόσο όλα διαλύθηκαν, όταν η χρυσή κληρονόμος έμεινε έγκυος και έχασε το παιδί. Μετά, έπεσε σε κατάθλιψη, απομακρύνοντας τον Αλβάρο, ο οποίος την ίδια περίοδο πύκνωνε τα ταξίδια του στο εξωτερικό και στις αναζητήσεις συντροφιάς.

Η αποβολή που της στοίχισε

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το πορτογαλικό περιοδικό, ο Αλβάρο το πρώτο διάστημα ήταν πιστός στην Αθηνά Ωνάση. “Είχε εκτιμήσει πόσο τον στήριξε στο μεγάλωμα της κόρης του, την οποία αντιμετώπισε σαν δικό της παιδί”, γράφει.

Και υποστηρίζει ότι όλα άλλαξαν, όταν στα δύο χρόνια της σχέσης τους η Αθηνά Ωνάση έμεινε έγκυος. Το γεγονός την άγχωσε και την στρέσαρε και μάλιστα καθυστέρησε να αποκαλύψει το ευχάριστο νέο στον Αλβάρο. “Η Αθηνά άργησε να αποκαλύψει στον Αλβάρο την εγκυμοσύνη της, γιατί φοβόταν”, αποκαλύπτει πηγή που βρισκόταν κοντά στο ζευγάρι.

Όταν του το αποκάλυψε, εκείνος έγινε προστατευτικός κάτι που πίεσε περαιτέρω την Αθηνά Ωνάση. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη τελείωσε απότομα. Η Αθηνά Ωνάση ξύπνησε ένα βράδυ με φριχτούς πόνους και αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η ζωή της ίδιας δεν κινδύνεψε ποτέ, ανέφερε το πορτογαλικό δημοσίευμα.

Το πολύκροτο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και η κατάθλιψη

Αν και ο Αλβάρο στάθηκε δίπλα της μετά την αποβολή, εκείνη βυθίστηκε στην κατάθλιψη. Απομακρύνθηκε από το σύζυγός της, αφιερώθηκε στα άλογά της. Ήταν η ίδια περίοδος που τα ΜΜΕ οργίαζαν για τα περί νευρικής ανορεξίας.

Μετά από μια περίοδο ανάρρωσης και ενώ η Αθηνά Ωνάση είχε αφοσιωθεί στα άλογά της, όταν ο Αλβάρο επανήλθε στο θέμα, η χρυσή κληρονόμος του ξεκαθάρισε ότι δεν ήθελε να κάνει παιδί γιατί φοβόταν την κατάρα των Ωνάσηδων. Και εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της σχέσης της εγγονής του Αριστοτέλη Ωνάση με τον Βραζιλιάνο ιππέα.

Η απομάκρυνση και το διαζύγιο

Τα ταξίδια του Αλβάρο με διάφορες προφάσεις γίνονταν όλο και πιο συχνά και σε αυτά έβρισκε παρηγοριά και ευχαρίστηση στην παρέα άλλων γυναικών. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά δεν την ενδιέφερε, γιατί ήταν βυθισμένη στην κατάθλιψη, την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει με ιππασία, συνεδρίες ψυχοθεραπείες αλλά και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Related posts

Τα πάνω-κάτω με τον Απόστολο Λύτρα – ‘Εκανε μήνυση στην σύζυγό του

Επιστρέφουν οι «Τρεις Χάριτες» έπειτα από 34 χρόνια

First Dates: Εκείνος την τάιζε γλυκό και εκείνη έστελνε μηνύματα σε άλλον