«Διπλή» η χαρά τους: Έγινε γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός για Σάκη Τανιμανίδη και Χριστίνα Μπόμπα

«Διπλή» η χαρά τους: Έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την βάφτιση

Το διάσημο ζευγάρι βιώνει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές με τα δύο τους κοριτσάκια, την Αριάννα και την Φιλίππα. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχουν ήδη αρχίσει οι προετοιμασίες για την βάπτιση τους.

Τόσο ο Σάκης όσο και η Χριστίνα επιθυμούν να οργανώσουν μια ξεχωριστή, εορταστική ημέρα, που θα συνδυάζει την οικογενειακή ευτυχία τους με την αγάπη τους για τα ελληνική νησιά, μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στους ίδιους αλλά και στους καλεσμένους της.

Ήδη βρίσκονται στη Μύκονο και κάνουν διακοπές μαζί με τα παιδιά τους, ενώ παράλληλα προχωρούν τις προετοιμασίες για τη διπλή βάφτιση. Λεπτομέρειες για το μυστήριο δεν έχουν διαρρεύσει, όμως οι πληροφορίες της Real κάνουν λόγο για ένα μεγάλο πάρτι, όπου η Χριστίνα και ο Σάκης θα μοιραστούν την χαρά τους με τους αγαπημένους τους.

Αν και στο μυαλό τους υπήρχε το ενδεχόμενα η βάφτιση να γίνει στη Σίφνο, όπου είχαν παντρευτεί, η Μύκονος φαίνεται να κερδίζει τελικά έδαφος στην προτίμησή τους, Στο πλευρό τους βρίσκεται πάντα η κουμπάρα και πολύτιμη φίλη τους, Μαρίνα Βερνίκου.

«Διπλή» η χαρά τους: Η συγκινητική ανάρτηση για τα γενέθλια των διδύμων

Στιγμές ευτυχίας ζουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα καθώς γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια των διδύμων, Φιλίππα και Αριάνα. Μάλιστα το ζευγάρι ετοίμασε και τούρτα υπερπαραγωγή για να ευχηθεί με τον καλύτερο τρόπο στις κόρες του.

Για τον Σάκη Τανιμανίδη αυτή η ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη καθώς η οικογένεια για εκείνον είναι ο πυρήνας της ζωής και έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν πόσο πολύ ήθελε να γίνει πατέρας.

Μάλιστα δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για αυτή την ημέρα και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, αναρτώντας μια πολύ συγκινητική φωτογραφία, ωδή στην πατρότητα.

«Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα! Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν», έγραψε ο παρουσιαστής.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024