Χαρούμενα νέα από την Άση Μπήλιου: Έρχονται ευμάρεια και νέες σχέσεις για Τοξότες και άλλα 3 ζώδια

by Εύα Ζαχαριάδη
Χαρούμενα νέα από την Άση Μπήλιου: Έρχονται ευμάρεια και νέες σχέσεις για Τοξότες και άλλα 3 ζώδια

Άση Μπήλιου: Πως θα κυλήσει το ΣΚ για τα ζώδια

Η Σελήνη κάνει το πέρασμα της στον Ζύγο και κάποια ζώδια θα ευνοηθούν με ευμάρεια, πλούτο και αρμονία στις σχέσεις τους.

Η Πέμπτη είναι μια θετική μέρα να κλείσετε ραντεβού να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και την εμφάνιση σας, να κανονίσετε μια έξοδο με φίλους για ένα δείπνο σε ένα όμορφο μέρος, αλλά και να κάνετε σοβαρές συζητήσεις σε θέματα επαγγελματικών.

Μια σειρά χιαστί όψεων με τον Ερμή, τον Ουρανό και μια αντίθεση με τον Δία μπορεί να μας δημιουργεί ένα αίσθημα ανικανοποίητου στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας ή και να προκύπτουν και κάποια απρόοπτα που χρειάζεται να αντιμετωπίσουμε, δεν θα ταλαιπωρηθούμε όμως ιδιαίτερα.

Χαρούμενα νέα από την Άση Μπήλιου: Έρχονται ευμάρεια και νέες σχέσεις για Τοξότες και άλλα 3 ζώδια

Άση Μπήλιου: Οι προβλέψεις των ζωδίων για όλη την εβδομάδα

Η δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου φιλοξενεί την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 07/03 και μας προσκαλεί να είμαστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας, βάζοντας μια τάξη στο χάος. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε έναν έλεγχο σε θέματα υγείας, να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες. Την ίδια μέρα ο Κρόνος, περνά στο ζώδιο των Ιχθύων. Ίσως έχει έρθει η στιγμή να βάλουμε τέλος στο χάος που έχουμε δημιουργήσει στη ζωή μας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στις 11/03 είναι μια θετική όψη για την ερωτική μας ζωή, αλλά και για τις κοινωνικές μας σχέσεις.

Κριός

Το μήνυμα της Πανσελήνου στις 07/03 είναι ξεκάθαρο: Βάλτε σε μια τάξη τις ρουτίνες της καθημερινότητας σας δίνοντας έμφαση στη φροντίδα της υγείας σας. Την ίδια μέρα ο Κρόνος προχωρά στους Ιχθύες, μια επιρροή που σας καλεί να ιεραρχήσετε καλύτερα τον χρόνο σας και να μη γεμίζετε ασφυκτικά με υποχρεώσεις και μόνο την καθημερινότητα σας. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν στις 11/03 και ενδεχομένως να παρουσιαστεί μια ευκαιρία κέρδους. Η ίδια μέρα ενισχύει την αυτοπεποίθηση και τη γοητεία σας και μπορεί να κάνει θαύματα για την ερωτική σας ζωή.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στις 07/03, ενεργοποιεί τον 5ο οίκο της δημιουργίας, του έρωτα, των παιδιών, της επιχειρηματικότητας, της διασκέδασης και της φήμης. Την ίδια μέρα ο Κρόνος, προχωρά στους Ιχθύες ένα ζώδιο πιο φιλικό προς το δικό σας. Η προσοχή σας θα στραφεί στους νέους σας στόχους, στους ανθρώπους που αποτελούν το άμεσο περιβάλλον σας. Θα κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας και θα φτιάξετε μια ομάδα γύρω σας που θα στηρίζει το όραμά σας. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 11/03 θα ενισχύσει τη διορατικότητα σας και μπορεί να έχετε εξαιρετικές ιδέες. Την ίδια μέρα μπορεί να βρείτε λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Δίδυμοι 

Η Πανσέληνος στις 07/3 που κυριαρχεί σας βάζει σε έναν πυρετό προετοιμασίας και ενασχόλησης με τον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Την ίδια μέρα, η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες, συμβολίζει για εσάς την καριέρα και γενικότερα την επαγγελματική σας κατεύθυνση. Ήρθε η στιγμή να βρείτε τη δουλειά που θα σας ενθουσιάζει και θα νιώθετε ότι αξιοποιούνται τα ταλέντα σας. Αυτά θα είναι τα όπλα σας στο χτίσιμο της καριέρας των ονείρων σας: η σκληρή δουλειά, η υπομονή και η πειθαρχία. Στις 11/03 ο κυβερνήτης σας Ερμής μπορεί να φέρει μια ευκαιρία σε επαγγελματικό επίπεδο, που καλά θα κάνετε να την σκεφτείτε. Την ίδια μέρα ενισχύεται το σεξαπίλ σας και έρχονται ευκαιρίες να το ρίξετε λίγο έξω.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος στις 07/03 εξάπτει την περιέργεια σας, αλλά και την κοινωνική σας διάθεση. Είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική Πανσέληνος για σας και μπορεί να κάνετε και νέες γνωριμίες σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Την ίδια μέρα, ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύς. Αν είχατε σχέδια που δεν πραγματοποιήθηκαν τα προηγούμενα τρία χρόνια σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης. Ο Κρόνος θα είναι υποστηρικτικός μαζί σας και θα βοηθήσει να βρείτε και να παθιαστείτε με ένα νέο στόχο. Στις 11/3 μπορεί να  νιώθετε περιορισμένοι με την παρέα σας και να θέλετε να πειραματιστείτε λίγο. Την ίδια μέρα όμως ενισχύονται και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Λέων

Η Πανσέληνος στις 07/3 στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών σας και αποκαλύπτει με ποιο τρόπο μπορεί εσείς οι ίδιοι να σαμποτάρετε την αυτοπεποίθηση σας. Από την άλλη, ρίχνει φως στον τομέα των οικονομικών και σας καλεί σε δράση. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2026 σας καλεί να κάνετε ακόμη πιο σταθερούς τους δεσμούς σας, να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες σας, να διώξετε χρέη και οφειλές του παρελθόντος και να οικοδομήσετε ένα ασφαλές πλαίσιο για το πορτοφόλι σας. Στις 11/03 ίσως σκεφτείτε κάποια αλλαγή δουλειάς ή μπορεί να προκύπτει κάτι απρόοπτο σε μια συνεργασία. Την ίδια μέρα σας ανοίγει την όρεξη για ταξίδια και δραστηριότητες που θα σας δώσουν χαρά και θα σας ενθουσιάσουν.

Παρθένος

Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, δημιουργεί αρκετή πίεση και άγχος. Με το φεγγάρι αυτό μπορεί να θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξετε την υγεία σας και βάλτε σε προτεραιότητα τη φυσική σας κατάσταση. Την ίδια μέρα ο Κρόνος προχωρά στους Ιχθύς και παίρνει θέση ακριβώς απέναντι σας στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Ενδεχομένως να μπείτε σε μια πιο σταθερή σχέση ή και να ολοκληρώσετε την πορεία μιας σχέση. Το Σάββατο σας βρίσκει σε μια διάθεση να κάνετε κάτι καινούριο. Ένα ταξιδάκι ή μια εκδρομή σίγο