Χώρισαν λίγο πριν στεφανωθούν: Η σχέση της Νικολέττας Ράλλη με κορυφαίο αθλητή που δε θυμάται κανείς

Νικολέττα Ράλλη: Χώρισε ένα βήμα πριν τον γάμο

Η Νικολέττα Ράλλη ζει τον έρωτα και την ευτυχία κοντά στον επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσο, με τον οποίο μάλιστα έχουν αποκτήσει και μία κόρη τη Σοφία. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με τις σχέσεις της και μάλιστα μία από αυτές φαίνεται να μην ήταν και τόσο γνωστή.

Σε αυτή τη σχέση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Νικολέττα Ράλλη φαίνεται να είχε φτάσει μια ανάσα από το γάμο και ήταν αρκετά χρόνια νωρίτερα, αλλά τελικά χώρισαν, προκαλώντας εντύπωση, αν και πρόκειται για μια σχέση που σήμερα ελάχιστοι θυμούνται.

Η Νικολέττα, που παρεμπιπτόντως φέτος μας χάρισε μια κορυφαία τηλεοπτική στιγμή, ήταν για πολλά χρόνια η επίσημη αγαπημένη του Γιάννη Μπουρούση. Το ζευγάρι ήταν μαζί τέσσερα χρόνια και χώρισαν τον Μάρτιο του 2010 λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Γιάννης Μπουρούσης και η Νικολέτα Ράλλη είχαν παρά πολλά σκαμπανεβάσματα αλλά και δοκιμασίες στη σχέση τους, είχαν πάρει όμως την μεγάλη απόφαση να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Αυτή η θυελλώδης σχέση όμως δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2011 ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη Χριστίνα Ψωμιάδη, με την οποία παντρεύτηκε και γεύτηκε την χαρά της πατρότητας. Παράλληλα, αρκετές σχέσεις πέρασαν για την Νικολέττα Ράλλη, όπως ο Γιώργος Μαυρίδης και άλλοι, αν και τώρα δείχνει να ζει τις καλύτερες στιγμές της.

Related posts

Γιαννιτσά: Δασκάλα κούρεψε 5χρονο αγοράκι σε νηπιαγωγείο γιατί… δεν της άρεσε το χτένισμα του

Κρατερός Κατσούλης: Αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που χώρισε με την Καραβάτου

Έγραψε μόνο τρεις λέξεις: Αυτό είναι το απειλnτικό μήνυμα που έστειλε ο Γιάννης Καλλιάνος στον γιατρό του πατέρα του