Δάκρυα χαράς για τον Σάκη Ρουβά: Έβγαλε το 1ο του πεπόνι από το μποστάνι του και δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του

Δάκρυα χαράς για τον Σάκη Ρουβά: Μεγάλη η συγκίνηση του παρουσιαστή

Είναι γνωστή η αγάπη που έχει ο Σάκης Ρουβάς για την γη, γι’ αυτό δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση του όταν ήρθε η ώρα να μαζέψει από το μποστάνι του το πρώτο πεπόνι που φύτεψε.

Πιο κοντά στη φύση φαίνεται πως αποφάσισε να έρθει ο Σάκης Ρουβάς το φετινό καλοκαίρι μετά το τέλος των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Άλλωστε, παίρνοντας άριστα 10 στην παρουσίαση του The Masked Singer στον ΣΚΑΪ, ο απόλυτος Έλληνας σταρ δικαιούται να χαλαρώσει και να γεμίσει τις μπαταρίες εν όψει της νέας – τηλεοπτικής και όχι μόνο – σεζόν!

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο τραγουδιστής θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την χαρά και την συγκίνηση που βίωσε το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά για το πρώτο πεπόνι από το μποστάνι του

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο τον παρακολουθούμε να κόβει ένα ωραιότατο πεπονάκι από το μποστάνι του και να το δοκιμάζει! «Από την παραγωγή στην κατανάλωση! Με συγκινεί κάθε φορά το μεγαλείο της φύσης και οι καρποί που απλόχερα μας προσφέρει» γράφει σαν λεζάντα ο δημοφιλής καλλιτέχνης στα social media.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα