“Δεν πάτησε ούτε μια νότα”: Μεγάλη απογοήτευση στα social media με την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision

Eurovision 2022: Απογοητευμένοι από την εμφάνιση της Κύπρου

Σε ένα μεγάλο μουσικό σόου… συμβαίνουν και αυτά. Κάποιοι απογοητεύονται και άλλοι όχι, στην περίπτωση της Κύπρου όμως η απογοήτευση από την συμμετοχή ήταν έντονη.

«Τη βίδωσαν στο κοχύλι» έγραφαν μεταξύ άλλων οι χρήστες των social media που απογοητεύτηκαν πολύ με την εμφάνιση της Ανδρομάχης, η οποία τελικά δεν πέρασε στον τελικό.

Η Ανδρομάχη που εκπροσώπησε φέτος την Κύπρο στη Eurovision με το τραγούδι «Ela» δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό. Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή για τον Β΄ Ημιτελικό μέσα σε ένα μπλε φόντο με ένα κοχύλι με το στοιχείο του νερού να είναι έντονο στο όλο σκηνικό. Πορτοκαλί, μωβ και χρυσό εναλλάσσονταν πάνω στη σκηνή με την Ανδρομάχη και τις χορεύτριές της να χαρίζουν πολύ όμορφες εικόνες στους θεατές! Μπορεί αρχικά η Ανδρομάχη να ξεσήκωσε το κοινό όμως τελικά δεν της έδωσαν και την ψήφο τους.

Τα σχόλια στο διαδίκτυο για την συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2022

Στα social media πάντως η εκπρόσωπος της Κύπρου δεν έτυχε καθόλου θερμής υποδοχής. Αντίθετα φαίνεται να απογοήτευσε τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με την φωνή της. 

Πολλοί ήταν εκείνη που την βρήκαν φάλτσα και πρόβλεψαν πριν τον ημιτελικό ότι η Κύπρος δεν θα πάρει το «εισιτήριο» για το Σάββατο. «Η Ανδρομάχη καλούσε τις νότες “έλα έλα” αλλά αυτές έκαναν πως δεν άκουγαν», έγραψε ένας χρήστης στο Twitter ενώ κάποιος άλλος σχολίασε πώς επάνω στη σκηνή ήταν σχεδόν ακίνητη. 

Γενικώς πολλοί εστίασαν στη σκηνική παρουσία, την οποία χαρακτήρισαν μηδενική. «Παρουσία μηδέν, έπαθε αφωνία ή όντως κάτι πήγαινε λάθος. Η Κύπρος ήθελε να χαντακωθεί φέτος», είναι μερικά από τα σχόλια. 

Λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Ανδρομάχη μίλησε για το αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό. «Γεια σας! Τελείωσε κατά κάποιον τρόπο με το αποτέλεσμα που θέλαμε, γιατί δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αλήθεια περάσαμε τέλεια, είμαστε χαρούμενες. Δεν είχα στο μυαλό μου τίποτα από πριν για το αποτέλεσμα. Είμαι υπερήφανη για την αποστολή. Θα το ξαναέκανα 100 φορές. Ήμασταν τόσο γεμάτες από αυτό που δώσαμε, που δεν υπήρχε περιθώριο για κάτι αρνητικό τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Δεν κάναμε κάτι λάθος, ο πρώτος ημιτελικός ήταν πιο χαλαρός δεν είχε πολύ δυνατές συμμετοχές, τώρα τι να πω μπορεί να πήγε αυτό στραβά, εμείς δεν κάναμε κάτι λάθος. Δεν νομίζω ότι μπορεί να κρίνει κανείς τι άξιζε να περάσει και τι όχι».

Νωρίτερα είχε ανεβάσει και story στο Instagram της όπου είπε: «Σας ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ για όλα. Αλήθεια περάσαμε τέλεια. Ελπίζουμε να το ευχαριστηθήκατε και εσείς όπως και εμείς. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Και θα τα λέμε».

Related posts

Έξαλλος σήμερα ο Λιάγκας με τον Γιώργο Αυτιά

Η Ελλάδα γίνεται «Ισραήλ»

Δικαίωση από ψηλά: Η κίνηση της κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου 3 χρόνια μετά τη δολοφονία της Καρολάιν