Μαρία Ιωαννίδου: «Έχω κινηθεί νομικά για να κατέβει η ηλικία μου από το ίντερνετ»

Μαρία Ιωαννίδου: Τι σχολίασε για την ηλικία της

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε πως έχει κινηθεί νομικά έναντι δημοσίευσης στο διαδίκτυο σχετικά με την ηλικία της.

Η ηθοποιός με αρκετή δόση χιούμορ είπε για την ηλικία της: «Έχει δίκιο το google που γράφει ότι είμαι 80…»! Και πρόσθεσε: «Έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο για να κατέβει η ηλικία μου από το ίντερνετ». 

Η ίδια δήλωσε κουρασμένη από την καριέρα της και ασχολείται με την αυτοβιογραφία της: «Κουράστηκε η ψυχή μου με την καριέρα μου. Είμαι αρχαία, είμαι Ακρόπολη. Έχω μάθει αλλιώς, πριγκιπικά. Θέλω να βάλω στην καριέρα μου μια άνω τελεία. Συνεχίζω να γράφω το βιβλίο μου.

“Θα περάσουν από μέσα όλοι, όσα ζήσαμε με τον Φρέντυ”, Μαρία Ιωαννίδου

Επειδή είμαι ένα άτομο με αφέλεια όλοι νομίζουν ότι είμαι ανάλαφρη. Είμαι και πολύ σοβαρή και πολύ κουλτουριάρα και επιτέλους να το πω δυνατά να το ακούσουν, έχω ζήσει με έναν Φρέντυ Γερμανό πάνω από 20 χρόνια. Θα μπορούσε να ζήσει με μια σαχλαμάρα; Έλεος! Θα βαριότανε».

«Έχω ένα χάρισμα λένε. Όταν ήμουν μικρή είχα δει την Παναγία. Η γιαγιά μου που ήταν προχωρημένη είπε ότι αν δεν ασχοληθώ με τα καλλιτεχνικά θα γίνω κάτι του Θεού…» 

Related posts

Χαμός με τον Γρηγόρη Πετράκο – Μίλησε για το Nemo και την Eurovision και προκάλεσε «σεισμό»

Κατάλαβαν το λάθος τους στην ΕΡΤ: Οι 2 πασίγνωστες γυναίκες που θέλουν να στείλουν του χρόνου – Σίγουρη η νίκη

Έχει γίνει viral στο Tik Tok, κοστίζει 35,99 ευρώ: Υπάρχει λόγος να αγοράσεις αυτό το παντελόνι των Stradivarius