«Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου»: Συγκλονίζουν τα λόγια του Σταύρου Νικολαΐδη για τη φωτιά στην Πεντέλη

Πεντέλη: Το συγκλονιστικό βίντεο από τον Σταύρο Νικολαΐδη που δείχνει την καταστροφή από την πυρκαγιά

Αδιανόητη είναι η καταστροφή στην Πεντέλη ύστερα από την καταστροφική πυρκαγιά, που κατάκαιγε τα πάντα στο πέρασμα της…

Οι κάτοικοι σε Πεντέλη, Ανθούσα και Ντράφι επιστρέφουν σιγά – σιγά στην καθημερινότητά τους, μετά την καταστροφική πυρκαγιά. Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη για το «μαύρο σκηνικό.

“Πιο συγκεκριμένα, ο Σταύρος Νικολαΐδης εξομολογήθηκε πως «εδώ είναι σεληνιακό τοπίο πια!”, μιλώντας για την Πεντέλη

Κάναμε βόλτες εδώ πέρα με τα παιδιά μας, εκεί σε αυτό το σημείο περνούσε ένα ποτάμι που δεν το έβλεπες από την βλάστηση και άκουγες μόνο τα νερά να τρέχουν. Έσκασαν δυο αεροπλάνα και δυο ελικόπτερα και την έσβησαν, το έβλεπα από το μπαλκόνι με τη γυναίκα μου και λέγαμε “να, να αναζωπύρωση”. Το παιδί μας το έχουμε προστατεύσει και δεν τολμάω να το φέρω να το δει ακόμα. Το φέρνω από έναν άλλο δρόμο που δεν φαίνεται και έχει ακόμα πράσινο».

«Δεν ξέρω τι να πω στο παιδί μου… Αλήθεια το λέω. Το σκέφτομαι και πονάει η ψυχή μου. Εδώ κάναμε βόλτες και η εξερεύνηση ήταν από τις αγαπημένες του ασχολίες! Τώρα τι θα τον φέρω να δει εδώ πέρα; Αλήθεια δεν ξέρω τι θα του πω. Πως θα του εξηγήσω ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν αυτό το πράγμα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Περισσότερα για την καταστροφή στην Πεντέλη από την πυρκαγιά

«Είναι σίγουρο ότι είναι εμπρησμός, μην κοροϊδευόμαστε. Ποτέ αυτές οι φωτιές δεν τυχαίνει να μπουν εκείνες τις μέρες με τα 10 μποφόρ! Και εγώ θέλω να πω πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί και κοιμάται το βράδυ» κατέληξε ο Σταύρος Νικολαΐδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Related posts

Όσα δεν γνώριζες για την δύσκολη ζωή του Σταύρου Νικολαΐδη: Τα τρία παιδιά που έχασε, η απώλεια που του στοίχισε και η δουλειά στα “Εγκλήματα” για ψίχουλα

Έμειναν στο δρόμο όταν έχασαν το σπίτι τους στην φωτιά της Ανθούσας: 2 οικογένειες με 3 παιδιά ζητούν ρούχα, παπούτσια και σχολικά είδη

Πυρκαγιά Ανθούσα: Αuτός είναι ο καπετάνιος που αυτοκτόνησε βλέποντας για τρίτη φορά να καίγεται το σπίτι του

Η εστία φωτιάς έχει όνομα: Ταυτοποιήθηκε ο εμπρηστής της Πεντέλης

Δήμητρα Κατσαφάδου: «Οι φλόγες χτυπούσαν το σπίτι μου, ήταν σαν πυρηνικός πόλεμος»

Η μαρτυρία του Φοίβου Παπαδάκη για την πυρκαγιά στην Πεντέλη: «Είναι εφιάλτης, κάναμε ότι μπορούσαμε με τον πατέρα μου να σώσουμε το σπίτι»

Εθελοντής αστυνομικός κατάφερε και βρήκε τον καμένο σκυλάκο που περιφερόταν αβοήθητος στην Πεντέλη

Μαυροφορεμένος νεαρός άντρας βάζει φωτιές και εξαφανίζεται: Αυτός είναι ο εμπρηστής της Πεντέλης

Γιώργος Παπαδάκης: «Οι εθελοντές έσωσαν το σπίτι μας»