“Έχασα την όραση μου από το ένα μάτι. Ο Θεός όμως ποτέ δεν με έχει αφήσει” – Αγγελική Ηλιάδη

Αγγελική Ηλιάδη: “Έκανα χειρουργείο και ευτυχώς όλα πήγαν καλά”

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή και μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια υγείας που είχε με την όραση της, τις δύσκολες στιγμές αλλά και την βαθιά πίστη που έχει στον Θεό.

«Είχα χάσει την όραση από το ένα μου μάτι, εξαιτίας φαρμάκων που παίρνουμε κατά τη διάρκεια της δουλειάς όταν αρρωσταίνουμε και δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας. Είχα χάσει εντελώς όμως την όραση από το ένα μου μάτι, λόγω των φαρμάκων που έπαιρνα για να βοηθάω τη φωνή μου στο να τραγουδάω όταν αρρώσταινα ή έκλεινε ο λαιμός.

Η εξομολόγηση της Αγγελικής Ηλιάδη για την υγεία της

Πιο αναλυτικά η γνωστή τραγουδίστρια φιλοξενήθηκε από την τηλεόραση του «ΑΝΤ1» και την εκπομπή «Το πρωινό». Η ίδια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Μεταξύ άλλων, η Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε για την περιπέτεια, με την υγεία της. Από εκεί και πέρα, η διάσημη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο γεγονός πως έχασε εντελώς την όρασή της από το ένα μάτι. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τη χρήση φαρμάκων. Όμως, η ίδια υποβλήθηκε σε εξειδικευμένη επέμβαση και το αποτέλεσμα ήταν να αποκατασταθεί, η όρασή της.

Ευτυχώς έκανα το χειρουργείο και όλα πήγαν πολύ καλά. Σιγά σιγά γίνεται αυτό μέχρι που κάποια στιγμή φτάνεις στα 0/10 της όρασης και δεν βλέπεις καθόλου. Τώρα όμως βλέπω τα πάντα. Όταν έβγαλα τον επίδεσμο την επόμενη μέρα του χειρουργείου, ένιωσα ότι έβλεπα τα πάντα για πρώτη φορά», αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη.

Related posts

Χώρισε πασίγνωστη Ελληνίδα δημοσιογράφος μετά από 12 χρόνια γάμου

Πατέρας για πρώτη φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Έγκυος η Αλεξάνδρα Νίκα – Ποιο το φύλο του μωρού

Έφυγε από τη ζωή πολυαγαπημένος Έλληνας ηθοποιός