Έχασε απότομα κιλά και έμεινε μισή: Φανερά αδυνατισμένη η Ελένη Μενεγάκη, άφωνοι οι συνεργάτες της

by Εύα Ζαχαριάδη

Ελένη Μενεγάκη: Αδυνατισμένη και ανανεωμένη η παρουσιάστρια

Μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της τηλεόρασης είναι η Ελένη Μενεγάκη. Μέχρι και σήμερα σημειώνει μεγάλες επιτυχίες στην ζώνη της ψυχαγωγίας.

Η γνωστή παρουσιάστρια, επέστρεψε ανανεωμένη μέσα από το κανάλι του Mega και τη μεσημεριανή ζώνη, όπως έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια. Η ίδια πέρα από επαγγελματίας, είναι και μία αφοσιωμένη μητέρα 4 παιδιών, του Άγγελου, της Λάουρα, της Βαλέριας και της μικρής Μαρίνας.

Έχασε απότομα κιλά και έμεινε μισή: Φανερά αδυνατισμένη η Ελένη Μενεγάκη, άφωνοι οι συνεργάτες της

Ελένη Μενεγάκη: Η εμφάνιση της που άφησε κάγκελο τους συνεργάτες της

Αν και είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, η ίδια διατηρεί μία άψογη σιλουέτα. Η εμφάνισή της το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή τους άφηνες όλους άφωνους. Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα λευκό στενό παντελόνι σε στιλ καμπάνα, το οποίο συνδύασε με επίσης λευκό κορμάκι που ταίριαζε τέλεια στα χρώματα της και ανέδεικνυε τις αναλογίες της.

Να αναφέρουμε πως η ίδια αν και ακολουθεί συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες στην καθημερινότητά της, είναι λάτρης του φαγητού, ενώ της αρέσει να μαγειρεύει κι εκείνη για την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ δεν μπορεί να αντισταθεί στην παγωμένη μπύρα και στο καλό κρασί, που συμπληρώνει ιδανικά ένα υπέροχο δείπνο στο τραπέζι.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν