«Έχω κάτι σοβαρό οπότε έχετε γεια βρυσούλες!»: Βίντεο με τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το βίντεο με τα τελευταία λόγια της Ελληνίδας σταρ

Στις τελευταίες τις συνεντεύξεις η Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκάλυπτε με αμηχανία: «Έκανα μια ακόμη αξονική τομογραφία και εκεί μπλέχτηκαν τα πράγματα… Μου είπαν ότι έχω και κάτι σοβαρό στο πάγκρεας όποτε έχετε γεια βρυσούλες».

Το καλοκαίρι του 1996, πριν από 25 χρόνια η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε την τελευταία της πνοή αλλά η εικόνα της συνεχίζει να μαγεύει τον κόσμο.javascript:”;

«Το ευχάριστο είναι ότι το πάγκρεας δεν έχει όγκο, το συκώτι όμως έχει πρόβλημα» λέει στους δημοσιογράφους που τη ρωτούν.

Τα τελευταία της λόγια μπροστά στις κάμερες είχαν σοκάρει την Ελλάδα. Η Αλίκη ήταν εθνική σταρ και η είδηση της περιπέτειας της υγείας της ήταν λογικό να προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στον κόσμο.

«Τι τους λέτε σε όλους όσους θέλουν να μάθουν για εσάς;», τη ρωτούν. «Θέλω να τους ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και την αγάπη. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι την εισπράττω την αγάπη και παίρνω δύναμη. Αυτή τη στιγμή ξέρω ότι μου χρειάζεται αυτή η δύναμη. Είμαι παλικάρι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τη μάνα μου και τα αδέρφια μου. Να στείλω την αγάπη μου στον γιο μου και να ευχαριστήσω τον Κώστα Σπυρόπουλο που είναι μέλος της οικογένειας μου», απαντά η μοναδική Αλίκη.

Τα τελευταία λόγια της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Related posts

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θηλάζει στην παραλία

Έκοψε τα μαλλιά της σαν Γαλλίδα και άλλαξε πρόσωπο: Όλη η Αθήνα κοιτούσε το κούρεμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος