«Είναι η καρδιά μου έτοιμη, μαζί σου να πετάξει»: Το ανακοίνωσε με μια μαντινάδα, γλέντια στο σπίτι Λασκαράκη – Σουλτάτου

Λασκαράκη – Σουλτάτος: Η μαντινάδα για την γιορτή της αγαπημένης του

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα η Βάσω Λασκαράκη και ο σύντροφος της Λευτέρης Σουλτάτος της έστειλε δημόσιες ευχές με μια μαντινάδα.

Ειδικότερα, ο σεφ και η ηθοποιός είναι ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι και συχνά, κάνουν αφιερώσεις ο ένας στον άλλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι και σήμερα, πρώτη μέρα του χρόνου, ο Λευτέρης Σουλτάτος ευχήθηκε στην αγαπημένη του για τη γιορτή της, δημοσιεύοντας κοινές τους φωτογραφίες, συνοδευόμενες από μία μαντινάδα.

«Χρόνια πολλά γυναικάρα μου ❤️?!!! Αγάπαμε και μη νοιαστείς, τα χρόνια πως περνούνε… Μα όσο παλιωνουν οι καρδιές, πιο δυνατά αγαπούνε !!! Είναι η καρδιά μου έτοιμη, μαζί σου να πετάξει, σε ουρανούς με θαύματα, που ‘χε καιρό φυλάξει…», έγραψε ο Λευτέρης Σουλτάτος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στους ακόλουθούς του για το νέο έτος, υπογραμμίζοντας «Χρόνια πολλά σε όλους σας ευτυχισμένο το νέο έτος με υγεία ! Να χαίρεστε τους γύρω σας και να τους αγαπάτε ❤️!!».

Η ρομαντική ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου για τη Βάσω Λασκαράκη

Related posts

Σούσουρο σήμερα με τη φωτογραφία της Eλένης Μεναγάκη με φούξıα μαγıό και κορμί «λαμπάδα»

Φέρνει την πρωτιά, κεpδίζει την Eurovision: Αuτά τα ρούχα θα φορέσει η Μαρίνα Σάττι, τρέμουν οι αντίπαλοί της

Τύχη, ευημερία και πολλά χρήματα: 4 Ζώδια που θα αλλάξει η ζωή τους προς το καλύτερο τους επόμενους 8 μήνες