Ελίνα Τζένγκο: Η υπηκοότητα, οι δυσκολίες της ζωής της, οι σκληρές προπονήσεις και τα μεγάλα παράπονα

Ελίνα Τζένγκο: Μία αφοπλιστική συνέντευξη από την πρωταθλήτρια

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αγώνισμα του ακοντισμού, Ελίνα Τζένγκο, το κορίτσι που γεννήθηκε στην Ελλάδα, με καταγωγή από την Αλβανία, ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show».

Η Ελίνα Τζένγκο μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές, κυρίως όταν βρίσκονται σε επίπεδο πρωταθλητισμού καθώς και για το λόγο που άργησε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, κάτι που έγινε το 2018.

Ελίνα Τζένγκο: Η υπηκοότητα, οι δυσκολίες της ζωής της, οι σκληρές προπονήσεις και τα μεγάλα παράπονα

Τζένγκο: Πήρα την υπηκοότητα πιο γρήγορα λόγω των επιδόσεων μου

«Οι γονείς μου είναι από την Αλβανία κι εγώ έχω γεννηθεί στην Ελλάδα. Πήρα την υπηκοότητα πιο γρήγορα λόγω των επιδόσεων μου, αλλιώς θα καθυστερούσα περισσότερο να την πάρω. Για αυτόν το λόγο δεν μπορούσα να πάω να δω τον παππού μου και τη γιαγιά μου, που βρίσκονται στην Αλβανία. Αν πήγαινα, θα είχα θέμα και δεν θα μπορούσα να γυρίσω στην Ελλάδα. Ήταν από τα πρώτα πράγματα που έκανα, όταν πήρα ταυτότητα. Πήγα να τους δω», ανέφερε η Ελίνα Τζένγκο.

Οσον αφορά στους γονείς της «Εν μέρει το καταλαβαίνω που δεν θα αποκτήσουν οι γονείς μου την ελληνική υπηκοότητα αλλά όταν ένα παιδί γεννιέται στην Ελλάδα, πηγαίνει εδώ σχολείο, μαθαίνει τα ήθη κι έθιμα και τις παραδόσεις, είναι πολύ κρίμα. Μας στερούν τα όνειρα», πρόσθεσε η Ελίνα Τζένγκο.

Ελίνα Τζένγκο: Η υπηκοότητα, οι δυσκολίες της ζωής της, οι σκληρές προπονήσεις και τα μεγάλα παράπονα

Ελίνα Τζένγκο: Κάνω προπόνηση σε γηπεδάκι ποδοσφαίρου, δίπλα σε γκρεμό

Η Ελίνα Τζένγκο μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά κατά την προπόνησή της, η οποία γίνεται σε ένα γηπεδάκι ποδοσφαίρου, δίπλα σε γκρεμό.

«Κάνω προπόνηση σε ένα γηπεδάκι ποδοσφαίρου χωρίς καν ταρτάν, ρίχνω το ακόντιο πάνω από τα σύρματα του γηπέδου και δεξιά έχει έναν γκρεμό, ενώ είναι πολύ πιθανό να κολλήσει το καρφί κάτω και να πέσω» είπε η πρωταθλήτρια. Δείτε το βίντεο

«Το παράπονο που έχουμε οι αθλητές είναι ότι περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου όχι μόνο στις χαρές μας, αλλά και όταν έχουμε μια κακή χρονιά» ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ελίνα Τζένγκο, μιλώντας για τις επιδόσεις των αθλητών

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν