Ελληνίδα Angelina Jolie: Η Δανάη Λιβιεράτου βρίσκεται στη Μύκονο με τον σύντροφό της, Pablo Miller – «Μπαμ και κάτω» έρωτας για την 20χρονη

Ελληνίδα Angelina Jolie: Στην Μύκονο η Δανάη Λιβιεράτου μαζί με τον σύντροφο της για καλοκαιρινές διακοπές

Η Δανάη Λιβιεράτου σύστησε την σχέση της στους διαδικτυακούς της φίλους. Μαλίστα η ίδια πριν λίγες ημέρες ανέβασε φωτογραφία μαζί με τον κούκλο σύντροφο της από τον νησί των ανέμων.

Μετά την επιστροφή τους από την Αμερική, η Δανάη και ο Pablo Miller επέλεξαν να συνεχίσουν τις διακοπές τους απολαμβάνοντας τις ελληνικές αυτή τη φορά ομορφιές. Έτσι, οι δυο τους βρίσκονται στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Μύκονο και δεν κρύβουν τον έρωτά τους, τριγυρνώντας στα σοκάκια του νησιού.

Ελληνίδα Angelina Jolie: Η νέα ανάρτηση του ερωτευμένου ζευγαριού

Η 20χρονη κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ακόμη μία φωτογραφία με το αγόρι της και πραγματικά… σαστίσαμε.

Στο μαγευτικό στιγμιότυπο, το ζευγάρι ποζάρει με φόντο το ηλιοβασίλεμα, με τον Pablo να την αγκαλιάζει τρυφερά από τη μέση και να την κοιτάζει στα μάτια με τον πιο γλυκό τρόπο. Οι δυο τους «λιώνουν» ο ένας για τον άλλον και αυτό είναι πασιφανές!

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Δανάη Λιβιεράτου έγραψε: «Greece & you».

Η αξιοθαύμαστη σχέση της Δανάης με τη μαμάς της, Εύη Αδάμ

Η Δανάη Λιβιεράτου έχει μια υπέροχη σχέση με τη μητέρα της, Εύη Αδάμ, και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποστάρει οικογενειακές φωτογραφίες ή βίντεο στο Instagram.

Μιλώντας στην εκπομπή «Dot», η Δανάη είχε αναφερθεί στη μαμά της με τα πιο όμορφα λόγια:

«Είναι δύσκολο η μητέρα μου να με βοηθήσει σε αυτό που κάνω εγώ, δηλαδή στο τραγούδι και τη μουσική. Μπορεί όμως να με βοηθήσει στο στρατηγικό κομμάτι και αυτός είναι ο λόγος που την αποκαλώ και mamager. Με βοηθάει στο πώς να πορευθώ. Είμαι και νέα στον χώρο και είμαι διστακτική. Πολλές φορές με ξεκλειδώνει και πάμε μαζί σε ραντεβού».

Θυμίζουμε πως η Δανάη η οποία έχει πάρει το ταλέντο του πατέρα της στη μουσική με την οποία και ασχολείται επαγγελματικά, έχει μία μεγαλύτερη αδερφή, τη Νεφέλη, η οποία και είναι 22 ετών.

Ας δούμε τώρα κάποια πλάνα από το σπίτι της το οποίο και «άνοιξε» στους followers της τραγουδώντας κάποια υπέροχα κομμάτια με τη βελούδινη φωνή της.

Related posts

Θείο «δώpο» για Κέιτ Μίντλετον & Ουίλιαμ: Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα μετά από 3 παιδιά, όλο το παλάτι το γιορτάζει

Πολύ κρίμα: Χώρισε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, σε άσχημη κατάσταση πασίγνωστος Έλληνας

Τατιάνα Στεφανίδου – Νίκος Ευαγγελάτος: Χέρι χέρι στις πασχαλινές τους διακοπές – Ποιο νησί επέλεξαν