«Για μένα είναι αριστοφανικός ηθοποιός. Είναι πολύ σπουδαίος κωμικός του σήμερα και πολύ άδικα τον “χτυπάνε”»: Μάκης Δελαπόρτας για Μάρκο Σεφερλή

Μάκης Δελαπόρτας: Όσα δήλωσε για τον Μάρκο Σεφερλή και τις πρόσφατες αντιδράσεις

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις που προκάλεσε το έργο του Σεφερλή, κατηγορώντας τον για διαχωρισμό φύλλων, ρατσισμό και προκαταλήψεις. Απέναντι σε όλα αυτά όμως, θέση πήρε και ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Αρναούτογλου μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και πήρε θέση υπέρ του ηθοποιού. Παρουσίασε το νέο του βιβλίο για τα παρασκήνια του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε για τον κωμικό με αφορμή τον Κώστα Χατζηχρήστο.

Περισσότερες δηλώσεις του Μάκη Δελαπόρτα για τον Μάρκο Σεφερλή

«Ο Χατζηχρήστος υπήρξε μεγάλος σταρ στο θέατρο. Έβγαινε στην σκηνή και για 5 λεπτά δεν μπορούσε να μιλήσει από το χειροκρότημα. Δεν έπαιξε ποτέ Σέξπιρ, Ίψεν ή Αριστοφάνη. Είναι αυτό που λέω κάποιες φορές για τον Σεφερλή.

Ο Μάρκος για μένα είναι πολύ σπουδαίος κωμικός του σήμερα και πολύ άδικα τον “χτυπάνε”. Για μένα είναι αριστοφανικός ηθοποιός. Θυμίζει ηθοποιούς του τότε. Γιατί είναι ένα αμιγώς κωμικό ταλέντο όπως ήταν και πολλοί από εκείνους. Όπως ο Χατζηχρήστος που ήταν σπουδαίος ηθοποιός και έπαιξε μόνο επιθεώρηση».

Related posts

Σπαραγμός στο νησί: Τέλος στη ζωη του έδωσε πασίγνωστος επιχειρηματίας – Ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχείων

Βυθίστηκε σκάφος με πέντε πoδοσφαιριστές – Ένας νεκρός

Μελίνα Νικολαΐδη: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη