Γιώργος Παρτσαλάκης: «Μετά τη «Γη της Ελιάς» χαιρετώ και πηγαίνω στην Κρήτη»

by Newsroom i-diakopes.gr
Γιώργος Παρτσαλάκης: «Μετά τη «Γη της Ελιάς» χαιρετώ και πηγαίνω στην Κρήτη»

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η προσωπική ζωή και η μάχη με τον τζόγο

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε για τις δυσκολίες που ξεπέρασε με την οικογένεια του αλλά και για τον τζόγο.

Ο ηθοποιός μίλησε και για τις εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» και ειδικότερα για της σχέση του Λυκούργου με τη Χάιδω: «Φαντάζομαι ότι θα λυθεί η παρεξήγηση με τη Χάιδω και θα ξαναβρεθεί με το Λυκούργο γιατί όλοι όταν περνάνε τα χρονιά θέλουν ένα αποκούμπι», αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί να ζήσουν μαζί.

Για την προσωπική του ζωή είπε πως έχει κάνει τρεις γάμους και τώρα πια έχει αποφασίσει να μείνει μόνος: «Από τα 70 και μετά αν ψάξεις να βρεις το αποκούμπι σου πρέπει να είσαι ηλίθιος.Στην ηλικία που είμαι εγώ ή πρέπει να ψάξεις μια 25ρα ή μια άνω των 65, που αυτή η ηλικία δεν με αφορά. Συγγνώμη κορίτσια αλλά και εγώ δεν σας ενδιαφέρω», πρόσθεσε με χιούμορ.

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Μετά τη «Γη της Ελιάς» χαιρετώ και πηγαίνω στην Κρήτη»

Από τους γάμους του έχει αποκτήσει δύο γιους 23 και 33 ετών αντίστοιχα: «Έχω δυο παιδιά τα οποία είναι 23 και 33 ετών. Προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται πιο κοντά τους. Οι συνθήκες με οδήγησαν στο να έρθω στην Κύπρο. Προέρχομαι από μια οικονομική καταστροφή και έπρεπε να κάνω κάτι για να υπερασπιστώ τα παιδιά μου. Έφυγα από την πατρίδα μου. Δεν το περίμενα ποτέ αυτό. Θέλω να πιστεύω ότι το κούτελο μου είναι καθαρό», σχολίασε για την μεγάλη κρίση που πέρασε με τα οικονομικά του, αλλά και την ευκαιρία που του δόθηκε για να πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές σειρές του Αντρέα Γεωργίου τα τελευταία χρόνια.

Γιώργος Παρτσαλάκης: Ο τζόγος και το διαζύγιο που επηρέασε τα παιδιά του

Όπως ανέφερε, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο τζόγος αποτελεί πια παρελθόν καθώς ο εθισμός του έκανε μεγάλη προσωπική ζημιά: «Χάνεις την ανθρωπιά σου με τον τζόγο. Μπορεί να βρεθείς στον δρόμο. Σσήμερα το μοναδικό μου πάθος είναι οι γιοι μου. Είπα στον μεγάλο μου γιο να μην πάει σε σχολή υποκριτικής, γιατί δεν έχει καμία σχέση με τη δουλειά μου. Ενώ ο μικρός μου γιος μου είπε: «Θέλω να γινώ ηθοποιός κινηματογράφου, όχι αυτές τις αηδίες που κάνεις εσύ».

Τα διαζύγιο όπως είπε επηρέασε πολύ τον μικρό του γιο, που πέρασε πολύ δύσκολα Αλλά τώρα τα παιδιά του αισθάνονται περήφανα όταν μιλούν για τον πατέρα τους: «Οι γιοι μου με καταλαβαίνουν πλέον ως άντρα, όχι μόνο ως πατέρα. Καταλαβαίνουν πως περνούσα, γιατί το περνούν». Για να προσθέσει ότι μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της Γης της Ελιάς θα πάει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη: «Τελειώνοντας την εργασία μου στην Κύπρο, ο Γιώργος Παρτσαλάκης χαιρετά και πηγαίνει στην Κρήτη», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Προτεινόμενα