Γρηγόρης Αρναούτογλου εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό: «Δεν λυτρώνεται αυτό με 2 χιλιάρικα»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Γιατί κανείς δεν ειδοποίησε ότι μπορείς να βγεις από τις εξόδους».

Μια ακόμη μαρτυρία έρχεται από τον γνωστό παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος βρέθηκε από κοντά στην Αττική οδό και περιέγραψε τα όσα είδα και όσα συνέβαιναν με τους εγκλωβισμένους οδηγούς.

Για την περιπέτεια που πέρασε με τον εγκλωβισμό του στην Αττική Οδό λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι κανείς δεν ειδοποίησε πως μπορούσαν να βγουν από τις εξόδους και τόνισε ότι τους έβαλαν μέσα παρότι τα αμάξια ήταν ήδη σταματημένα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρναούτογλου για την Αττική Οδό

«Από φάση ζωής θέλω να τα βλέπω όλα θετικά. Κι επειδή γιόρταζα χθες, δεν είχα τη διάθεση να βγω και να παραπονεθώ. Έχω μία ραδιοφωνική εκπομπή που τα λέω όλα εκεί. Θα τα πω πολύ γρήγορα. Είμαι φανατικός της Αττικής οδού, γιατί πηγαίνω από εκεί και στο ραδιόφωνο αλλά και τα γυρίσματα της εκπομπής στον ΑΝΤ1», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Αποφάσισα κατά τις 12 το μεσημέρι να πάω στο μοντάζ και μπήκα μέσα στην Αττική οδό, έχω την ηλεκτρονική είσοδο και παθαίνω σοκ, γιατί είναι όλα σταματημένα. Έκανα μία ώρα, μιάμιση να φτάσω στην επόμενη έξοδο που είναι η Κηφισίας. Το σοκαριστικό είναι ότι όλα ήταν σταματημένα, κανείς δεν λέει “να βγω εκεί”. Γλιστρούσαν όλα τα αυτοκίνητα στην ανηφόρα που δεν είχαν αλυσίδες κι έτσι όσοι πήγαιναν να βγουν, γλιστρούσαν και πήγαιναν από πίσω. Κι έτσι έγινε και το τέλειο μπλοκάρισμα που κανείς δεν μπορούσε να βγει, γιατί κανείς δεν ειδοποίησε ότι μπορείς να βγεις από τις εξόδους».

Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Ευτυχώς έκανα μία στροφή, με άφησε ένας κύριος να περάσω κι έφυγα πάρα πολύ γρήγορα”

«Ευτυχώς έκανα μία στροφή, με άφησε ένας κύριος να περάσω κι έφυγα πάρα πολύ γρήγορα μετά από μία με μιάμιση ώρα. Αυτό που με σόκαρε κι ήθελα να το πω ήταν πως τα αμάξια ήταν ήδη σταματημένα όταν μας έβαλαν μέσα. Όλη αυτή η ταλαιπωρία δεν ισοσταθμίζεται με 2.000 ευρώ αποζημίωσης», κατέληξε.

Related posts

Πήρε θέση η Παλιοσπύρου: Τηλεφώνησε στην σύζυγο του Απόστολου Λύτρα και της έδωσε την καλύτερη συμβουλή

Ίσως η ωραιότερη 40άρα της Ελλάδας: Η Ελένη Φουρέιρα με μικροσκοπικό μπικίνι και οι κοιλιακοί της που «κόβουν» την ανάσα

Η τραγική ειρωνεία για το θάνατο του 26χρονου ποδοσφαιριστή, Στάθη Χατζηλάμπρου – Πώς έγινε το τροχαίο