Η Αφρούλα που κάποτε έλεγε τον καιρό έχει γίνει άλλος άνθρωπος: Θα θα πάθετε πλάκα με την ολική μεταμόρφωση της

Δελτίο καιρού: Αυτές οι παρουσιάσεις δεν ξεχνιούνται από το κοινό

Αφρούλα και Πετρούλα είχαν κλέψει τις εντυπώσεις στην παρουσίαση του καιρού, και σήμερα έχουν (ευτυχώς) αλλάξει πλέον πολλά. Μάλιστα πολλοί από εσάς ούτε που θα τις αναγνωρίζατε σήμερα.

Αγνώριστη είναι πλέον η Αφρούλα που έλεγε τον καιρό στο δελτίο ειδήσεων του Star μαζί με την Πετρούλα Κωστίδου. Δείτε πως είναι σήμερα και θα μείνετε «άφωνοι» με την ολική της μεταμόρφωση! Παράλληλα, θυμάστε τον Χρήστο Κανελλόπουλο, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος του… ραπ δελτίου του Star, μετά την Πετρούλα Κωστίδου, που έχει σημειώσει μια εντυπωσιακή αλλαγή; Ο ίδιος εδώ και αρκετά χρόνια έχει απομακρυνθεί από το προσκήνιο και, αντιθέτως, έζησε τραγικές στιγμές.

Πως είναι σήμερα η Αφρούλα από το δελτίο καιρού του σταρ

Η Χρύσλα Μίσχου, όπως είναι το όνομά της, έχασε 22 κιλά και όπως υποστήριξε σε συνέντευξή της στο «Open», η συγκεκριμένη δουλειά την στιγμάτισε αρνητικά.

«Με στιγμάτισε πάρα πολύ η Αφρούλα. Αρνητικά με στιγμάτισε. Αν είχα εξομολογηθεί πιο νωρίς και είχα γνωρίσει πιο πριν τον πνευματικό μου δε θα έκανα τον ρόλο της Αφρούλας. Στις αρχές που όλο αυτό ήταν στα πάνω το και δεν είχε ξεφουσκώσει αυτό, πολλοί σκηνοθέτες που δε με ήξεραν με κοιτούσαν στραβά γιατί πίστευαν ότι μπορώ να κάνω μόνο αυτό.

Όταν είχα πάει να παίξω με έναν σκηνοθέτη τραγωδία κάποιος του είπε ότι είμαι η Αφρούλα μου είπε ο άνθρωπος «Είσαι πολύ καλή ηθοποιός, δεν το περίμενα. Αν μυ είχες πει ότι έκανες αυτόν τον ρόλο δε θα σου έδινα ρόλο στην τραγωδία»» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Με την Πετρούλα έχουμε χαθεί. Χάθηκε από όλους, πήγε στη Θεσσαλονίκη και γενικώς δεν έχει πολλές επαφές. Τρία χρόνια που εξομολογούμαι και έχω βρει έναν πολύ καλό πνευματικό έχει αλλάξει πολύ ο χαρακτήρας μου. Είχα δει ένα όνειρο με τον Άγιο Παϊσιο να μου λέει κάποια πράγματα και πήρα την απόφαση να εξομολογηθώ. ‘Ετσι έμαθα πολλά που δεν ήξερα» είπε η Χρύσλα Μίσχου.

Related posts

Προειδοποίnση Κώστα Λεφάκη για το Πάσχα: Έρχεται 7ημερο των Παθών για αuτά τα 6 ζώδια

Δυσάρεστα νέα για τον Βασιλιά Κάρολο – Τέλος χρόνου, αρχίζουν τις ετοιμασίες

Γιάννης Καλλιάνος: Ξεσπά ο αδερφός του για τον πατέρα τους – «Η Ελλάδα δεν είναι κράτος πρόνοιας – Ζείτε σε μια χώρα που έχουν καταλυθεί τα πάντα»