Η αλήθεια αποκαλύπτεται: Γιατί οι άντρες έλκονται από τις μεγαλύτερες γυναίκες;

Έρευνα: Τι έδειξε για τις διάφορες ηλικίας στις σχέσεις

Μπορεί αρκετοί να έχουν κατα νου πως το σύνηθες στις σχέσεις είναι ο άντρας να είναι μεγαλύτερος από τις γυναίκες, κάτι το οποίο σταδιακά αλλάζει και πλέον προκαταλήψεις σπάνε.

Στις μέρες μας όλο και περισσότερες γυναίκες έχουν σχέση με μικρότερους άντρες. Κάποτε ήταν ταμπού. Τώρα πια όχι. Πριν κάποια χρόνια ήταν αποδεκτό για έναν άνδρα να έχει σχέση με μία νεότερη γυναίκα, ενώ το αντίθετο ήταν θέμα αρνητικού σχολιασμού. Τα πράγματα άρχισαν σιγά σιγά να αλλάζουν, όταν όλο και περισσότερες διασημότητες δημοσιοποιούσαν τη σχέση τους με διάφορα ηλικίας:

Madonna, Mariah Carey, Jennifer Lopez, Joan Collins, Sandra Bullock κ.α. Έτσι, ο κόσμος άρχισε να εξοικειώνεται με την ιδέα. Μάλιστα, σχετικά πρόσφατα έγινε ευρέως γνωστή η σχέση (και γάμος) του Προέδρου της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν με την κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη του Μπριζίτ Τρονιέ. Παλιότερα αυτή η σχέση θα ήταν εμπόδιο στο να εκλεγεί, καθώς ο κόσμος θα έβλεπε τη σχέση με στραβό μάτι και θα τη θεωρούσε ανάρμοστη.

Σύμφωνα με την έρευνα τα παρακάτω τραβούν τους άντρες σε μεγαλύτερες γυναίκες

Έχουν σε έλεγχο τις ορμόνες τους. Μια γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας είναι λιγότερο πιθανό να έχει τις παράλογες συναισθηματικές εκρήξεις μιας νεότερης. Έχει μάθει να τις κουμαντάρει. Αυτό σημαίνει λιγότερη συναισθηματική πίεση στον άντρα.

Ξέρουν τί θέλουν στο κρεβάτι.

Η γοητεία μίας μεγαλύτερης γυναίκας είναι ότι έχει μερικά  εξτρά σεξουαλικά κόλπα στο μανίκι της, λόγω εμπειρίας. Επιπλέον, είναι πιο πιθανό να είναι σε επαφή με τη σεξουαλικότητά της, να ξέρει δηλαδή ακριβώς πώς λειτουργεί το σώμα της και τί θέλει στο κρεβάτι. Το γεγονός αυτό κάνει ευκολότερο, για έναν άντρα, να την ευχαριστήσει. Δεν έχουν εμμονή με το τέλειο σώμα. Οι άνδρες ελκύονται από τις καμπύλες μιας μεγαλύτερης γυναίκας αλλά κυρίως από την αυτοπεποίθησή της. Συνήθως, οι νεότερες έχουν ανασφάλεια με το σώμα τους και έχουν ως πρότυπο μοντέλα. Αυτή την ανασφάλεια τη βγάζουν στους συντρόφους τους, κυρίως στο κρεβάτι: “σβήσε τα φώτα, μη κοιτάς την κοιλιά μου, μη με δεις τελείως γυμνή”. Από την άλλη πλευρά, μια μεγαλύτερη γυναίκα ξέρει ότι έχει ελαττώματα, αλλά γνωρίζει ότι αυτό δεν επηρεάζει την ευχαρίστηση που μπορεί να δώσει ή να πάρει. Είναι άνετη και το δείχνει.

Δεν πιέζουν για δέσμευση.

Όταν υπάρχει λιγότερη πίεση για δέσμευση, τότε μπορείς να ευχαριστηθείς πραγματικά τη σχέση. Μια μεγαλύτερη γυναίκα είναι πιο πιθανό να είχε μακροχρόνιες σχέσεις στο παρελθόν, κι έτσι είναι λιγότερο πιθανό να θέλει να “γραπωθεί” σε έναν καινούριο σύντροφο. Απολαμβάνει αυτό που ζει τώρα και δεν προσπαθεί να φτιάξει κανόνες και πλάνα για το μέλλον. Έτσι, ο άντρας νιώθει ελεύθερος και όχι καταπιεσμένος.

Περισσότερα στοιχεία σύμφωνα με την έρευνα

Είναι πιο ανεξάρτητες. Έχει πιθανώς τη δική της επιτυχημένη καριέρα ή μια οικογένεια για να φροντίζει. Βασικά, έχει τη δική της ζωή. Ένας άντρας θεωρεί ελκυστικό μια γυναίκα να μην εξαρτάται από αυτόν. Μια μεγαλύτερη δεν πρόκειται να αφήσει τη ζωή της να περιστρέφεται γύρω από έναν άντρα. Έχει τις δικές της προτεραιότητες. Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για τον σύντροφό της.

Έχουν εμπειρία. Έχουν εμπειρία στην αγάπη, τη ζωή, τις σχέσεις, την καριέρα… Αυτό κάνει τις συζητήσεις μαζί τους ενδιαφέρουσες και διεγερτικές. Ένας νεότερος άντρας έχει να μάθει πολλά από μια μεγαλύτερη γυναίκα…

Related posts

Είπε στους γονείς της ότι είναι ομοφυλόφιλη και αρραβωνιάστηκε τη δασκάλα της: 31χρονη απόλαμβάνει τον έρωτα στο πλευρό της 56χρονης

Η ιστορία της Ναυσικάς: «Ήμουν 25 ήταν 52, περάσαμε 5 υπέροχα χρόνια. Θα φεύγαμε μαζί αλλά δεν ήρθε ποτέ»

Έρωτας με τη πρώτη ματιά: «Είμαι 24 και ο σύζυγός μου είναι 85 – Θέλουμε να κάνουμε οικογένεια»

“Είμαι 47 και ο άντρας μου 81, βαρέθηκα να ακούω πως τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του, με ζηλεύουν”

Μελαχρινή καλλονή και 28 ετών: Η νέα σύντροφος του 81χρονου Αλ Πατσίνο δεν έχει θέμα με τη διαφορά ηλικίας

Κανείς δεν το ήξερε: Οι άνθρωποι που βρίζουν πολύ είναι ειλικρινείς και έχουν υψηλό δείκτη ευφυίας

Κεραυνοβόλος έρωτας: Η 47χρονη γυναίκα που παντρεύτηκε 81χρονο δισεκατομμυριούχο

Τους στηρίζουν και στα δύσκολα και στα εύκολα: Οι γυναίκες πίσω από τους παίκτες της Εθνικής ομάδας που σάρωσε στο Eurobasket 2022

Το πιο δυνατό μήνυμα από την Ολυμπία Χοψονίδου: Η συγκινητική ανάρτηση της για όλες τις γυναίκες