Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80

by Τόνια Τζαφέρη

Κάντι Κάντι: Αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά των κοριτσιών

Κάντι Κάντι: Αν είσαι των 80’s θα την θυμάσαι σίγουρα. Ήταν η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων, που προβάλλονταν από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Και έφτανε στην τηλεόραση κάθε οικογένειας που είχε κορίτσια.

Τα επεισόδια που την αποτελούσαν έφταναν τα 115 σε αριθμό. Η Κάντι ήταν ένα μικρό κορίτσι με τις ξανθές μπούκλες. Φακίδες στη μύτη και τεράστια καταπράσινα μάτια. Επίσης, είχε ένα ρακούν, που τη συνόδευε παντού.

Κάντι Κάντι: Αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά των κοριτσιών

Η ιστορία αρχίζει σε ένα ορφανοτροφείο. Κάποια νύχτα, η κυρία Πόνυ και η αδερφή Μαρία, βρήκαν δύο καλάθια, με δύο μωρά έξω από την πόρτα. Στο ένα καλάθι ήταν η Κάντι και στο άλλο η Άννυ.

Τα δύο κορίτσια χώρισαν μετά από έξι χρόνια. Η Άννυ υιοθετήθηκε από μία πλούσια οικογένεια. Μάλιστα, η θετή μητέρα της απαγόρευσε την οποιαδήποτε επικοινωνία, με το ορφανοτροφείο.

Κάντι Κάντι: Αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά των κοριτσιών

Εκείνη ανέβηκε κλαίγοντας το λόφο πίσω από ορφανοτροφείο. Όμως, ένας όμορφος νέος με σκωτσέζικη ενδυμασία της είπε ότι είναι πιο όμορφη όταν γελάει κι εξαφανίστηκε. Από τότε τον αποκαλούσε «πρίγκιπα του λόφου». Επίσης, τον σκεφτόταν συνεχώς. Μετά από χρόνια, προσλήφθηκε από μια πλούσια οικογένειά. Έκανε παρέα στην Ελίζα που είχε αδερφό τον Νηλ. Και οι δύο μετατρέπουν σε εφιάλτη της ζωής της. Έκαναν την οικογένεια να πιστέψει ότι δεν είναι αυτό το καλό κορίτσι που νόμιζαν. Έτσι, έγινε υπηρέτρια.

Η συνέχεια της ιστορίας της Κάντι Κάντι

Ωστόσο, ο θείος Γουίλιαμ την υιοθετεί. Η Κάντι Κάντι γνωρίζει τον Άντονι, τον Στίαρ και τον Αρτσι, γόνους πλούσιας οικογένειας. Μάλιστα, ερωτεύεται τον Άντονι, που έμοιαζε στον «πρίγκιπα του λόφου». Ο Άντονι, όμως, σκοτώνεται, πέφτοντας από άλογο.

Κάντι Κάντι: Αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά των κοριτσιών

Έπειτα, η Candy πήγε σε κολέγιο στην Αγγλία και γνώρισε τον Τέρι. Επίσης, ξανασυνάντησε τον Νηλ και την Ελίζα. Γνώρισε την Πάτυ, τον Άλμπερτ και ξαναείδε την Αννυ. Η Κάντι ερωτεύτηκε τον Τέρι όπως και η Ελίζα. Αλλά η Ελίζα κατάφερε να τους χωρίσει.

Μετά, επιστρέφει στην Αμερική και γίνεται νοσοκόμα. Πλέον, φροντίζει στρατιώτες που τραυματίζονται στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ξανασυναντά τον Τέρι, αλλά δεν μπορεί να μείνει μαζί του.

Κάντι Κάντι: Αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά των κοριτσιών

Την τελευταία φορά συνάντησε τον «πρίγκιπα του λόφου», της αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα. Ήταν ο Άλμπερτ. Δηλαδή, το ίδιο πρόσωπο με τον θείο Γουίλιαμ.

Ωστόσο, στην Ιταλική εκδοχή, στο τελευταίο επεισόδιο η Candy συνάντησε τον Τέρι και αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα