Η Δήμητρα Ματσούκα στα 48 της με κορμί «λαμπάδα»: Ποζάρει με μπικίνι και κάνει ηλιοθεραπεία Νοέμβρη μήνα

Δήμητρα Ματσούκα: Πήγε για μπάνιο και μοίρασε εγκεφαλικά

Η Δήμητρα Ματσούκα απόλαυσε το μπάνιο της μόλις μπήκε ο Νοέμβριος, πριν χτυπήσει η κακοκαιρία. Μάλιστα η εκρηκτική ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα από την παραλία και στα 48 της χρόνια, κόβει την ανάσα με το κορμί της.

Έκανε τις βουτιές της φορώντας ένα υπέροχο φούξια μπικίνι και στη συνέχεια απόλαυσε την ηλιοθεραπεία της και χάρισε ένα και μοναδικό στιγμιότυπο στους διαδικτυακούς της φίλους!

Η Δήμητρα Ματσούκα μπορεί να μεγαλώνει όμως το κορμί της είναι αψεγάδιαστο.

H Δήμητρα προσέχει πολύ τη διατροφή της και έχει το κορμί!

Η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει: «Μου συνέβη να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να μου αρέσω. Παλιότερα δεν μου άρεσα και πολύ. Μόνο λίγο, αλλά τώρα περισσότερο. Ούτε βάφομαι τόσο πολύ όσο όταν ήμουν μικρότερη. Τον καθρέφτη, όμως, δεν μπορώ να τον αποφύγω. Η εμφάνιση μου έχει να κάνει με τη δουλειά μου. Μπορώ να αποφύγω, όμως, τον πλαστικό χειρουργό. Ευτυχώς στο DΝΑ μου ήμουν τυχερή. Δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Αλλά δεν θα μου άρεσε κιόλας».

Δήμητρα Ματσούκα: Χωρίς ρετούς και φίλτρα ποζάρει με μπικίνι

Όσο για τη διατροφή της, η ίδια παραδέχθηκε πως οι παρασπονδίες υπάρχουν. «Κι εκεί είμαι τυχερή. Τρώω πολύ, πίνω κυρίως κόκκινο κρασί-, αλλά δεν παχαίνω. Είμαι σταθερά στα 60 κιλά. Μαρουλοσαλάτες οι άλλες; Ό,τι υπάρχει στο τραπέζι εγώ. Comme il faut άλλοι; Τρώω όσο πιο γρήγορα μπορώ εγώ», δήλωσε η Δήμητρα Ματσούκα. Η γυμναστική, ωστόσο, αποτελεί σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς της και η χειμερινή κολύμβηση προστίθεται στις δραστηριότητές της.

Related posts

Αυτή είναι η 44χρονη μητέρα που έπεσε νεκρή μπροστά στα μάτια του 7χρονου παιδιού της στο Ηράκλειο

Γνωστός επιχειρηματίας πήρε γλυκό από πασίγνωστο ζαχαροπλαστείο στα Ν. Προάστια κι έπαθε σοκ με αυτό που βρήκε μέσα

Πολύ δυσάρεστα νέα για τους Έλληνες, μόλις έγινε γνωστό.