Η εμφάνιση της κόβει την ανάσα: Η Δανάη Μπάρκα ποζάρει με φόντο το απέραντο γαλάζιο και νοσταλγεί τις διακοπές της

Δανάη Μπάρκα: Η νέα φωτογραφία της παρουσιάστριας

Η Δανάη Μπαρκά νοσταλγεί τις διακοπές της και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από το καλοκαίρι της στα νησιά.

Λίγες ημέρες πριν βγει στον αέρα της εκπομπής της «Πάμε Δανάη» για τρίτη συνεχή χρονιά, έκανε μία αναδρομή στις καλοκαιρινές διακοπές της.

Η παρουσιάστρια με μία νέα ανάρτησή της στο Instagram, πόζαρε με φόντο το απέραντο γαλάζιο των Κυκλάδων και έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης «Λίγο καλοκαίρι ακόμα».

Με μία μπαντάνα στα μαλλιά, ένα κόκκινο μαγιό και ένα άσπρο πουκάμισο πόζαρε πάνω σε ένα πεζούλι και φωτογραφήθηκε ανέμελη, δείχνοντας να μην μπορεί να ξεφύγει από το καλοκαίρι, που πλησιάζει στο τέλος του.

Δανάη Μπάρκα: Η ανάρτηση της από τις καλοκαιρινές διακοπές

Η Δανάη Μπάρκα βρίσκεται πλέον στην Αθήνα και προετοιμάζεται εντατικά για την πρεμιέρα της εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του MEGA και με την εκπομπή της πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τη  Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 10:50.

Δίπλα της θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, ενώ Βίκυ Παγιατάκη θα ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος θα παρουσιάζει συνταγές και ιδέες που θα κάνουν πιο νόστιμο το τραπέζι μας. 

Related posts

Γιάννης Καλλιάνος: Αuτό είναι το ποσό που πήρε σε «φακελάκι» ο καθηγητής, σύμφωνα με τον αδελφό του

Έγραψε ιστορία ο Πετρούνιας – Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά στους κρίκους

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο Κωστής Ζώης