Η Καγιά δάκρυσε από συγκίνηση: Η πρώτη εικόνα της 79χρονης που έκανε τους κριτές του GNTM να τα χάσουν

Βίκυ Καγιά: Η πρώτη αντίδραση της μόλις είδε την διαγωνιζόμενη

Έχουν κυκλοφορήσει κάποια πλάνα από τον γνωστό διαγωνισμό μοντέλων και τα βλέμματα έχουν στραφεί όλα στην Βίκυ Καγιά και τις αντιδράσεις της.

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα το ανανεωμένο GNTM στο STAR και ήδη από τα trailers που έχουν κυκλοφορήσει έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση για όλα όσα θα δούμε στον 5ο κύκλο του διαγωνισμού μόδας.

To trailer «φωτιά» δίνει μια δυνατή γεύση από όσα θα απολαύσουμε μαζί με τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα, τη guest κριτή στις audition Σοφία Χατζηπαντελή, τη hostess Έλενα Γαλύφα, τη model instructor Mary Vitinaros, τον νέο coach Χρήστο Μπίρμπα.

Η αντίδραση της Βίκυς Καγιά μόλις είδε την 79χρονη

Στο trailer εμφανίζονται πολλές νεαρές κοπέλες που θέλουν να κατακτήσουν τις πασαρέλες, ωστόσο βλέπουμε και μία διαγωνιζόμενη η οποία αναφέρει ότι είναι 79 ετών, ότι πάει σχολείο και ότι το βράδυ δουλεύει σε απορριμματοφόρο.

Μάλιστα στο trailer βλέπουμε ότι είναι ντυμένη στα λευκά, ενώ η Βίκυ Καγιά ακούγεται να λέει «σαν εσένα δεν υπάρχει άλλη» και τη βλέπουμε να συγκινείται και να δακρύζει.

Related posts

Νέα ανατροπή στον ΑΝΤ1 με τον Ιησού από τη Ναζαρέτ: 1η φορά γίνεται αυτό στην χώρα μας, αναστατωμένοι οι τηλεθεατές

Θλίψη Υφυπουργείου Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού

Προειδοποίnση Κώστα Λεφάκη για το Πάσχα: Έρχεται 7ημερο των Παθών για αuτά τα 6 ζώδια