Η Κατερίνα Καινούργιου για τις αισθητικές επεμβάσεις: «Έχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου δύο φορές γιατί είχα πρόβλημα.»

Κατερίνα Καινούργιου: Οι αλλαγές στην εμφάνιση της

Την γνωρίσαμε πριν 17 χρόνια στο Τηλεάστυ δίπλα στη Μαρία Μπεκατώρου όταν ήταν ακόμα καστανή. Ο λόγος για τη Κατερίνα Καινούργιου που σήμερα είναι πλέον αγνώριστη αλλά παραμένει εντυπωσιακή.

Από τότε οι αλλαγές στην εμφάνισή της ήταν πολλές και η ίδια δεν έχει κρύψει ότι έχει προχωρήσει και σε κάποιες αισθητικές επεμβάσεις.

«Να πω κάτι για τα χείλια από προσωπική εμπειρία. Και εγώ στο παρελθόν, όχι τόσο μικρή, τα έχω πειράξει τα χείλη μου – καλά το έχω πει ουκ ολίγες φορές. Τα τελευταία δύο χρόνια το έχω σταματήσει αυτό το χόμπι γιατί θεωρώ ότι λίγο να πειράξεις κάτι στα χείλη σου, μπορεί να σε παραμορφώσει τελείως. Τα τελευταία δύο χρόνια τα αφήνω να ηρεμούν να μη δείχνει άσχημο το πρόσωπό μου» είχε αποκαλύψει πέρυσι η Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου δύο φορές γιατί είχα πρόβλημα. Πρόσθεσα και μετά αφαίρεσα. Αν θέλεις να κάνεις το ιαλουρονικό σου και το μπότοξ σου, δεν είναι κακό. Δεν είμαι κάθε μέρα στο χειρουργείο. Όποιος θέλει ας το πιστέψει», είχε παραδεχθεί επίσης σε συνέντευξή της.

Θυμόμαστε τη Κατερίνα Καινούργιου στο ξεκίνημα της

Related posts

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θηλάζει στην παραλία

Έκοψε τα μαλλιά της σαν Γαλλίδα και άλλαξε πρόσωπο: Όλη η Αθήνα κοιτούσε το κούρεμα της Μαριλίτας Λαμπροπούλου

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Αστυνομικός Διευθυντής Χρήστος Μουτσώκος