Έσμιξαν ξανά μετά από 30 χρόνια: Τι κάνουν σήμερα οι ηθοποιοί που αγαπήσαμε στο Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς

Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς: Reunion για την αγαπημένη εφηβική σειρά

Μια αγαπημένη εφηβική σειρά που ξεχώρισε τη δεκαετία του ’90 ήταν τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills. Μάλιστα πρόσφατα οι πρωταγωνιστές έκαναν reunion, 30 χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Ειδικότερα, μπορεί να συναντήθηκαν ξανά οι αγαπημένοι stars, Jennie Garth, Shannen Doherty, Ian Ziering, Tory Spelling και Jason Priestleyο, αλλά έλειπε ο Luke Perry, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Η Kelly, η Brenda, o Steve, o Brandon και η Dona εμφανίστηκαν στο κοινό που αγαπάει τις 90s σειρές και ενθουσίασαν τους πάντες.

Έλειπαν κάποιοι πρωταγωνιστές από το reunion στο Χτυποκάρδια στο Beverly Hills

Από του πρωταγωνιστές έλειπαν ο Brian Austin Green, που υποδυόταν τον Ντέιβιντ, για άγνωστους λόγους και φυσικά ο Luke Perry, που στις 4 Μαρτίου συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από τον ξαφνικό θάνατό του, που σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια και τους fans του.

Στην παρέα από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills μπήκε και η Rebecca Gayheart, η οποία υποδύθηκε τη σύζυγο του Luke Perry στη σειρά, η οποία είχε χάσει τη ζωή της, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή μιας fan που έφερε φωτογραφία της από το παρελθόν να ποζάρει μαζί με τον Luke Perry και τον Jason Priestley.

Όπως είχε υπογραμμίσει η Shannen Doherty, μιλώντας στο Good Morning America τον Οκτώβριο του 2021, έναν χρόνο μετά την αποκάλυψη πως ο καρκίνος επέστρεψε στο τέταρτο στάδιο, «δεν θέλω ποτέ να λειτουργήσω σαν να πεθαίνω. Θέλω να λειτουργώ κάνοντας τα πάντα, επειδή θέλω να παλέψω να παραμείνω ζωντανή. Πολλοί άνθρωποι παίρνουν μια διάγνωση σταδίου 4 και τους ξεγράφουν, υπονοείται πως δεν μπορούν να εργαστούν ή δεν μπορούν να εργαστούν με όλες τους τις δυνατότητες και αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτό είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να σταματήσουν να το υποθέτουν οι άνθρωποι και να μας δώσουν μια ευκαιρία να τους αποδείξουμε ότι κάνουν λάθος» και τρία χρόνια μετά είναι ακόμα εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο του 2015, η Doherty αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο στο στήθος.

Όπως είχε επισημάνει «ναι, έχω καρκίνο στο στήθος και αυτή τη στιγμή ακολουθώ κάποια θεραπεία. Εξακολουθώ να τρώω σωστά, να ασκούμαι και να σκέφτομαι θετικά. Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους γιατρούς για την υποστήριξή τους και, φυσικά, τους θαυμαστές μου που μου συμπαραστέκονται. Αισθάνομαι ότι έχω μια ευθύνη στην πιο δημόσια ζωή μου, την οποία διαχωρίζω από την υποκριτική μου ζωή ..να μιλήσω για τον καρκίνο και ίσως να εκπαιδεύσω τους ανθρώπους περισσότερο, και να ενημερώσω τους ανθρώπους ότι τα άτομα με το στάδιο 4 είναι πολύ ζωντανά και πολύ δραστήρια».

Μετά από μια περίοδο τριών ετών σε καταστολή, ο καρκίνος της Doherty επέστρεψε και η ίδια έκανε την αποκάλυψη τον Φεβρουάριο 2020, αναφέροντας «θα γινόταν γνωστό σε μερικές ημέρες ότι είμαι στο τέταρτο στάδιο, ο καρκίνος επέστρεψε και γι’ αυτό είμαι εδώ. Είναι πικρό χάπι που πρέπει να καταπιώ από πολλές απόψεις. Είμαι τρομοκρατημένη. Ανησύχησα πιο πολύ για τη μαμά Rosa και τον σύζυγό μου Kurt Iswarienko. H ζωή μας δεν τελειώνει τη στιγμή που θα μας γίνει διάγνωση. Έχουμε ακόμη κάποια πράγματα να κάνουμε».

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024